11 Ιουλίου 2021

Βρήκε οχιά σε τουαλέτα κάμπινγκ της Ευξεινούπολης Μαγνησίας !


Λίγες ημέρες μετά τη σοκαριστική είδηση, προερχόμενη από την Αυστρία, όπου ένας πύθωνας που είχε γλιστρήσει μέσα από τους σωλήνες της αποχέτευσης, βγήκε στη λεκάνη της τουαλέτας και τσίμπησε έναν 65χρονο στα γεννητικά όργανα μια οχιά στάθηκε η αφορμή για να τρομάξει μια κατασκηνώτρια που προσπάθησε να χρησιμοποιήσει μία χημική τουαλέτα στο κάμπινγκ της Ευξεινούπολης στην περιοχή του Αλμυρού.

Το χρονικό της υπόθεσης
Η κατασκηνώτρια όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας taxydromos.gr γύρω στις 16:00 πήγε στη χημική τουαλέτα και ανάστατη είδε μία οχιά να βγαίνει από εκεί. Πανικοβλημένη άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ευτυχώς, αντελήφθη έγκαιρα το ερπετό και απέφυγε τον κίνδυνο να τη δαγκώσει το φίδι.
Η οχιά βρισκόταν στον εσωτερικό χώρο της χημικής τουαλέτας κι έτσι η γυναίκα, πριν προλάβει να την ενοχλήσει, αντιλήφθηκε πρώτη το ερπετό και απέφυγε τον κίνδυνο να τη δαγκώσει.

Άμεσα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και επί τόπου έσπευσαν δύο πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα, οι οποίοι και παγίδευσαν το φίδι και αφού το έβγαλαν από την τουαλέτα το άφησαν ελεύθερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !