15 Ιουλίου 2021

Βαγγέλης Λαγδάρης: Απάντηση στον κ. Μανώλα σχετικά με τον απολογισμό 2020




Με έκπληξη διάβασα τα σχόλια του κ. Μανώλα στις παρατηρήσεις που έκανε η παράταξή μας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής, για την έγκριση του απολογισμού 2020. Φυσικά τα σχόλια του δημάρχου δεν έγιναν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ως όφειλε ,αλλά αρκετές μέρες μετά ,αφού όπως συνηθίζει πάντα απαντά εκ των υστέρων ,γιατί δεν γνωρίζει και δεν έχει τη δυνατότητα να δώσει άμεσα απαντήσεις.
Καταρχήν θα ήθελα να τον ενημερώσω ότι η πολυετής μου εμπειρία και παρουσία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μου δίνει τη δυνατότητα να μελετώ και να κατανοώ τον απολογισμό χωρίς τη βοήθεια οικονομικών συμβούλων.
Αντίθετα εκείνος χρειάζεται οικονομικούς συμβούλους και πίνακες για να μπορέσει να κατανοήσει τα αυτονόητα.
Στην ουσία του απολογισμού ως παράταξη εμμένουμε στις παρατηρήσεις που κάναμε έγκαιρα και όχι κατόπιν εορτής ,αλλά θα ήθελα να ενημερώσω τον δήμαρχο ότι στα στοιχεία του απολογισμού δεν λαμβάνουμε υπόψη τα βεβαιωθέντα έσοδα αλλά τα εισπραχθέντα. Ο απολογισμός απεικονίζει τις εισπράξεις και τις πληρωμές του έτους.
Μιλά ο κ. Δημαρχος για αύξηση του ποσού των επενδύσεων ,δεν μας λέει όμως ποιος εξασφάλισε τα χρήματα για αυτές τις επενδύσεις.
Τέλος μιλά για αύξηση των ταμειακών διαθεσίμων στις 31/12/2020, ξέχασε όμως στους πολλούς πίνακες που μας παρέθεσε να μας κάνει και έναν αναλυτικό πίνακα με την προέλευση των ταμειακών αυτών διαθεσίμων .
Όταν ενημερωθείτε για όλα αυτά κ. Μανώλα να κάνετε ακόμα ένα ετεροχρονισμένο σχόλιο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !