5 Νοεμβρίου 2017

: Πρόσληψη καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού στη Μουσική Σχολή Αιγινίου


Ανακοίνωση για την πρόσληψη καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού στη Μουσική Σχολή Αιγινίου Δήμου Πύδνας - Κολινδρού, στις Φιλαρμονικές Σχολές και στις Δημοτικές χορωδίες, πέντε (5) καθηγητών μουσικής,με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ωρομίσθιας απασχόλησης, για την κάλυψη αναγκών της τρέχουσας χρονιάς 2017-2018, μέγιστης διάρκειας 8 μηνών:ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑΟι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:



1) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή ελλείψει ταυτότητος των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου, δηλαδή αυτών όπου αναφέρεται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου.

2) Επικυρωμένα φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών (όπου απαιτούνται).
3) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (πρόσφατης έκδοσης, προκειμένου για υποψήφιο με ανήλικα τέκνα, καθώς και για πολύτεκνους και τέκνα πολύτεκνων οικογενειών).

4) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται:
α) Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής. Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προορίζεται, ιδιαίτερα δε εάν τυχόν έχει καταδικασθεί λόγω ποινικού αδικήματος.
β) Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη.
γ) Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν, οφείλουν να προσκομίσουν στη Γραμματεία της Επιχείρησης τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην υπεύθυνη δήλωση.

5) Βεβαίωση διδακτικής εμπειρίας:
Ως διδακτική εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα μουσικών ιδρυμάτων εποπτείας του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού, σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων. Για όλες τις ειδικότητες, η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στη διαδικασία επιλογής. Στη βεβαίωση πρέπει να αναγράφεται και ο αριθμός πρόσληψης του Υπουργείου Πολιτισμού (για τα αναγνωρισμένα τμήματα).

α. Για τους μισθωτούς του Δημοσίου τομέα:
Όταν η εργασία έχει παρασχεθεί σε υπηρεσίες του Δημοσίου, σε Ν.Π.Δ.Δ. ΟΤΑ 1ου και 2ου βαθμού, σε Ν.Π.Ι.Δ. του Δημοσίου τομέα της παρ. 1 του άρθρου 14 του Ν. 2190/1994 όπως ισχύει ή σε φορείς της παραγρ. 3 του άρθρου 1 του Ν.2527/1997 απαιτείται μόνο βεβαίωση του αντίστοιχου φορέα από την οποία να προκύπτει το είδος εργασίας που παρασχέθηκε και η χρονική διάρκεια της παροχής της.

β. Για τους μισθωτούς του Ιδιωτικού τομέα:
• Βεβαίωση του οικείου Ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης .
• Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνεται επακριβώς ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του, τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο.
• Βεβαίωση εργοδοτών για τον χρόνο και το είδος της εργασίας του υποψηφίου.

6) Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ με πρόσφατη βεβαίωση, αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή υπεύθυνης δήλωσης και κάρτας ανεργίας.
7) Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986, όπου δηλώνεται τυχόν απασχόληση σε Δημόσιο ή ιδιωτικό μουσικό εκπαιδευτικό ίδρυμα (παράλληλη απασχόληση)

Αν δεν υποβληθούν τα παραπάνω δικαιολογητικά των γενικών και ειδικών τυπικών προσόντων ο υποψήφιος τίθεται εκτός διαδικασίας και η αίτησή του απορρίπτεται.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ - ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Για την παραλαβή των αιτήσεων των υποψηφίων, ορίζεται ο υπάλληλος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πύδνας Κολινδρού κ. Μεταλλίδης Γεώργιος, ο οποίος μετά τον έλεγχο της πληρότητας των δικαιολογητικών θα πρωτοκολλεί τη σχετική αίτηση και θα καταχωρεί αυτήν σε ειδικό πίνακα.

Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται στη γραμματεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πύδνας -Κολινδρού στον Κολινδρό, κατά τις εργάσιμες ημέρες: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-14:00.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας σε δύο ημερήσιες εφημερίδες του Νομού Πιερίας.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα :2353350222-2353350224-2353350302.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !