5 Νοεμβρίου 2017

Πιερικός-Φίλιππος Αλεξάνδρειας 0-1



Με το αριστερό έγινε το ξεκίνημα του Γιώργου Καμπερίδη στον Πιερικό για τη φετινή περίοδο, αφού ο Φίλιππος της Αλεξάνδρειας κατάφερε να αποδράσει με τη νίκη 0-1 απο το Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης. Οι γηπεδούχοι είχαν τις δικές τους καλές στιγμές στο παιχνίδι και θα μπορούσαν να είναι αυτοί νικητές. Δεν τις αξιοποίησαν όμως κι έτσι έχασαν πολύτιμο έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα.


Στο 17΄οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία που θα δημιουργηθεί στο παιχνίδι, με τον Παπατολίκα να σώζει την εστία του σε τετ-α-τετ με τον Σκοπελίτη και να γλιτώνει την ομάδα του από το 0-1.

Στο 23΄η συνεργασία Παπαδόπουλου Καραγκούνη έβγαλε τον πρώτο μέσα στην περιοχή του Καρακούτση αλλά ο αρχηγός του Πιερικού, δεν κατάφερε να κρατήσει την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και να γίνει επικίνδυνος για την εστία του .
Στο 41΄ο Πιερικός θα χάσει πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ, όταν ο Γκουντρουμπής θα σεντράρει χαμηλά από δεξιά προς τον αμαρκάριστο Παπαδόπουλο, που δε θα καταφέρει από πολύ καλή θέση να κάνει το 1-0 για την ομάδα της Κατερίνης αφού η μπάλα θα περάσει παράλληλα με την τελική γραμμή και θα χαθεί σίγουρο γκολ.

Στο 45΄θα γίνει το 0-1, όταν σε σέντρα του Σκλιοπίδη από δεξιά, ο αμαρκάριστος Μυλωνάς θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα της Ημαθίας.
Πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 της Ημαθιώτικης ομάδας στο 58΄με τον Παπατολίκα να σώζει ξανά την εστία του σε τε-α-τετ με τον Μπενίσκο τον οποίο και θα νικήσει, μετά από ωραία πάσα του Αβραμόπουλου.


Στα τελευταία λεπτά ο Πιερικός ανέβηκε ψηλά και πίεσε για την ισοφάριση αλλά και οι φιλοξενούμενοι πρόσεξαν τα μετόπισθεν τους και κατάφεραν να φύγουν με τους 3 βαθμούς της νίκης.

Διαιτητής ο Κατεριάδης με βοηθούς τους Βέλλιο και Δεμερτζή

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Τουλκερίδης (85΄Παραφέστας), Τουλίκας (60΄Κυριλίδης), Κανταρτζής, Ουατταρά, Καραγκούνης, Κατσιαμήτας, Κτιστόπουλος, Γκουντρουμπής, Παπαδόπουλος (72΄Κοκονόζι), Σαμανίδης (75΄Λαμπίρης).

Φίλιππος Αλεξάνδρειας (Νίκος Αναστασόπουλος): Καρακούτσης, Κόλα, Αργυρίου, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Αβραμόπουλος, Σκλιοπίδης (90+ Πέικος), Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος, Σκοπελίτης (85΄Καρατζάογλου), Μυλωνάς (70΄ Ραχήμ).

πηγή Pieriasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !