1 Ιουνίου 2020

Ξενοδοχείο -Ταβέρνα Δημάτης στον Άγιο Δημήτριο Πιερίας


Η οικογενειακή επιχείρηση Dimatis λειτουργεί από το 1928 και βρίσκεται στην καρδιά του ορεινού χωριού του Αγίου Δημητρίου. Το κατάλυμα διαθέτει κελάρι κρασιών και αποτελεί δημοφιλή γαστρονομικό προορισμό. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου βρίσκεται 35χλμ. μακριά.







Τα δωμάτια του Dimatis είναι διακοσμημένα στο παραδοσιακό στιλ της περιοχής. Όλα έχουν μπαλκόνι με θέα στο βουνό ή στο χωριό, κεντρική θέρμανση, μπάνιο και τηλεόραση LCD. Οι περισσότερες μονάδες προσφέρουν τζάκι.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει πλούσιο πρωινό με τοπικά προϊόντα και σπιτικό ψωμί ψημένο σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Στο δείπνο μπορείτε να δειπνήσετε με τοπικές νοστιμιές, όπως αγριογούρουνο από το αγρόκτημα της οικογένειας. Το καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας στην όμορφη βεράντα.

Το χειμώνα υπάρχει στη διάθεση σας μικρό καθιστικό, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε δίπλα στο τζάκι. Λειτουργεί δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους.

Το Dimatis αποτελεί ιδανική βάση για δραστήριες αλλά και για ξεκούραστες διακοπές. Οι δραστηριότητες στην περιοχή περιλαμβάνουν εξερευνήσεις στο δάσος του Αγίου Δημητρίου, αναρρίχηση στον Όλυμπο, ποδηλασία και πεζοπορία. Η 24ωρη ρεσεψιόν προσφέρει πληροφορίες για την περιοχή. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης.






Άγιος Δημήτριος Πιερίας


Telephone: +30 2351 084 202

https://www.booking.com/hotel/gr/dimatis.el.html
https://dimatis.eu/welcome/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !