1 Ιουνίου 2020

“Κτήμα Μπέλλου” : 12 δωμάτια μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής στον Άγιο Δημήτριο Πιερίας





«Κάποιος άγγελος πρέπει να μου ’δειξε το δρόμο για το Κτήμα Μπέλλου. Ακόμα δεν ξέρω πώς αυτό το μέρος, απ’ όλα τα μέρη στην Ελλάδα, εμφανίστηκε στον ορίζοντα. Αλλά αποδείχτηκε ένας παράδεισος επί γης. Και ο πραγματικός λόγος για αυτό είναι η οικογένεια Μπέλλου. Με χάρη και γοητεία φροντίζουν τους φιλοξενουμένους τους σαν οικογένεια.»
Μ. D., Ινδία – από το βιβλίο εντυπώσεων του ξενοδοχείου






Από το 1860 στην οικογένεια, αυτό το κομμάτι γης έξω από τον Άγιο Δημήτριο Πιερίας αποτελούσε το “Κτήμα του Μπέλλου”. Επιστρέφοντας με νοσταλγία στην πατρική γη, οραματιστήκαμε να μεταδώσουμε την αγάπη μας για αυτόν τον ανεξερεύνητο τόπο και να σας συστήσουμε έναν αυθεντικό τρόπο γνωριμίας μαζί του: αυτόν που η φύση, με τους αργούς αβίαστους ρυθμούς της, πρωταγωνιστεί αειφόρα σε όλες τις εκφράσεις της - διαμονή, γαστρονομία, δραστηριότητες, εξορμήσεις.

Εδώ ακριβώς, σε υψόμετρο 900 μ, ο δυτικός Όλυμπος συναντιέται με τον Τίταρο και τα Πιέρια, προσφέροντας ιδανικό κλίμα, άνετη πρόσβαση και ένα παρθένο σκηνικό. Σε 45 στρέμματα, ντόπιοι τεχνίτες και φυσικά υλικά συνέθεσαν 12 δωμάτια μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής. Προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, υποδεχόμαστε λίγους και εκλεκτούς επισκέπτες και τους φιλοξενούμε με φροντίδα, μακριά από τα πλήθη.


Κτήμα Μπέλλου
Άγιος Δημήτριος, 60 100
Πιερία, Ελλάδα


Τηλ. +30 2351 7 700 21
+30 697 67 83 461

Email: info@ktimabellou.gr


https://www.ktimabellou.gr/el/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !