12 Νοεμβρίου 2017

Δύσκολα 2-1 την Καρίτσα ο Πιερικός



Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έδειξε και πάλι το πραγματικό του πρόσωπο και πραγματοποίησε την ολική ανατροπή μέσα στην Κατερίνη με αντίπαλο την Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ 2-1. Οι «μελανόλευκοι» μπήκαν καλά στο παιχνίδι έχοντας ευκαιρίες αλλά η ομάδα της Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Τασίδη στο 47΄ με απευθείας όμορφο σε εκτέλεση φάουλ. Έπειτα οι Κατερινιώτες μπήκαν αποφασισμένοι για όλα πιέζοντας συνεχώς και στο 63΄ με σουτ του Κραγιόπουλου ισοφάρισαν σε 1-1. Στο 78΄ ο Ουατταρά με ένα σε όμορφο εκτέλεση γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τους «μελανόλευκους». Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ικανοποίησε πλήρως στην επανάληψη τους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι μελανόλευκοι παρουσίασαν μια συγκροτημένη ομάδα συμπαγής στην άμυνα και έχοντας αυτοπεποίθηση και ζήλο για το ποθούμενο αποτέλεσμα. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τους φιλάθλους και τους φίλους της ομάδας που υποστήριξαν θερμά και συνεχώς τους ποδοσφαιριστές μας καθώς και τους φίλους και φιλάθλους της Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ για την υποδειγματική και άψογη μέσα σε αθλητικό πνεύμα συμπεριφορά όλων των παρευρισκομένων.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ εύχεται καλή ανάρρωση και περαστικά στον ποδοσφαιριστή της Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ Ραφαήλ Γούτσιο, μετά το περιστατικό τραυματισμού που είχε. Εύχεται να επιστρέψει γρήγορα στην αγωνιστική δράση.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίστηκε με τους: (προπονητής Γιώργος Καμπερίδης), Παπατολίκας, Κοκονόζι(52΄ Κτιστόπουλος), Καραγκούνης, Κανταρτζής, Ουατταρά, Τουλκερίδης, Κατσιαμήτας(86΄ Παραφέστας), Κωστίκος, Γκουντρουμπής, Παπαδόπουλος(57΄ Κραγιόπουλος), Σαμανίδης(66΄ Τουλίκας). Μετείχαν επίσης στην 18άδα οι: Κυριλλίδης, Καρτσαμπάς, Τοπουζλής.

Η Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ αγωνίστηκε με τους: (προπονητής Μιχάλης Ζιώγας), Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος(36΄Μήτρακας, 62΄Ταρασιάδης), Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τροϊρης, Τσιώμης, Νταντίνης(80΄Κωστόπουλος), Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Μαυρίδης(85΄Μακράκης). Μετείχαν επίσης στην 18άδα οι: Μπέης, Βασιουρής, Τσιλεγκερίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !