29 Μαΐου 2020

Παροχή νοσοκομειακού εξοπλισμού από τον Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ" στο Νοσοκομείο Κατερίνης



Πριν λίγες μέρες μέλη της διοίκησης του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» επισκέφτηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και παρέδωσαν νοσοκομειακό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα παραδόθηκαν πακέτο αντιδραστηρίων ανίχνευσης κορωνοϊού (Covid-19), τέσσερις σπαστοί περιπατητήρες αλουμινίου, τέσσερις τροχήλατοι στατήρες ορού τεσσάρων θέσεων και ενός ψυγείου τοποθέτησης ψυχρών επιθεμάτων για την ορθοπεδική κλινική.

Το υλικό παρέδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου δρομέων Αλέξανδρος Πούλιος ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Στο δύσκολο αυτό διάστημα είδαμε όλοι τις άοκνες προσπάθειες των επαγγελματιών υγείας στην ‘πρώτη γραμμή’ της εθνικής προσπάθειας κατά του κορωνοϊού. Ο σύλλογος μας πιστός στις αρχές της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της ανάπτυξης του μαζικού αθλητισμού στην Πιερία παραδίδει τον εξοπλισμό με τη βεβαιότητα ότι θα χρησιμεύσει τόσο στους επαγγελματίες υγείας όσο και στους ασθενείς».

Τον εξοπλισμό παρέλαβε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Γεώργιος Χατζηγεωργίου, ο οποίος εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την δωρεά του υλικού τόνισε: «Η παροχή του συλλόγου δρομέων Πιερίας ‘ΖΕΥΣ’ δίνει το θετικό μήνυμα της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο και της αναγνώρισης της προσπάθειας των επαγγελματιών υγείας στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε να συνεχίσουν την πολύπλευρη προσφορά τους».

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Ευάγγελος Γερομιχαλός και ο έφορος του συλλόγου Μιχαήλ Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !