13 Νοεμβρίου 2018

Σάββατο 17 Νοεμβρίου ομιλία με θέμα : "Έντερο ο δεύτερος εγκέφαλος"Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου η οικολογική ομάδα Μητέρα γη, διοργανώνει ομιλία με θέμα:


"Έντερο ο δεύτερος εγκέφαλος"


Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στον πρώτο όροφο του Συνεδριακού κέντρου Εκάβη στις 18:30. Η ομιλήτρια είναι Φυσικοπαθητικός, Health Coach Ευαγγελία Παπαγιάννη - Φυλακτού, εκπαιδευθείσα στο College of Naturopathic and Complementary Medicine και στο Επιστημονικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εφαρμογής Βιοακτινικής Ενέργειας. Μέλος της Διευρωπαικής Ένωσης Συμπληρωματικής Ιατρικής και της Μακεδονικής Εταιρείας Ομοιοθεραπευτικής.


Η γνώση είναι δύναμη και στην εποχή μας είναι απαραίτητο να μοιράζεται στους ανθρώπους για να αναλάβουν την ευθύνη να ξανα-ανακαλύψουν τη δύναμη της ζωής και να αποδεχθούν τον εαυτό τους έτσι ώστε να ξεπεράσουν τη βιοχημική θλίψη, να νικήσουν τον πόνο, το φόβο της αρρώστιας και την ανημποριά, να αξιοποιήσουν το καλύτερο συνεργείο χωρίς πόρους που είναι το σώμα τους και να το προστατέψουν για να ζήσουν μια "καλή" ζωή, τη ζωή για την οποία είναι φτιαγμένοι να ζήσουν. Πιστεύουμε ότι όλοι μπορούμε να ανατρέψουμε το κατεστημένο της ασθένειας μας γνωρίζοντας και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην έμφυτη ικανότητα του σώματος να θεραπεύσει τον εαυτό του. Πεποίθησή μας είναι πως ο ανθρώπινος οργανισμός είναι απόλυτα ευφυής και ο μοναδικός του σκοπός είναι να παράγει και να προάγει τη ζωή.


Ευαγγελία Παπαγιάννη - Φυλακτού,

Φυσικοπαθητικός, Health Coach

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !