9 Μαΐου 2018

Ξεκινάνε οι εγγραφές παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου ΘερμαϊκούΞεκινάνε οι εγγραφές και οι επανεγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου για τη σχολική χρονιά 2018 – 2019, με τις αιτήσεις να κατατίθενται από τους ενδιαφερόμενους γονείς κατά τη χρονική περίοδο από τις 10 Μαΐου μέχρι και τις 31 Μαΐου.
Το διάστημα αυτό, οι γονείς μπορούν να προμηθεύονται τα αντίστοιχα έντυπα από τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου και να καταθέτουν τις αιτήσεις εγγραφής για τη φοίτηση των παιδιών. Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά εγγραφής που απαιτούνται, υποβάλλονται από το γονέα ή κηδεμόνα του παιδιού στα γραφεία των παιδικών σταθμών τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8.00’ - 14.00’.
Ο Δήμος Θερμαϊκού λειτουργεί τέσσερις (4) παιδικούς σταθμούς, όπου φιλοξενούνται παιδιά ηλικίας από 2,5 ετών έως και τεσσάρων ετών (έτος γέννησης 2014, προνήπια). Το μεγαλύτερο ποσοστό θέσεων καλύπτεται δωρεάν μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της ΕΕΤΑΑ Α.Ε., ενώ το υπόλοιπο ποσοστό των κενών θέσεων καλύπτεται με οικονομική συνδρομή (τροφεία).
Υπογραμμίζοντας τη σημασία της λειτουργίας των δομών παιδικής και βρεφονηπιακής φροντίδας, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης, ανέφερε : «Ο Δήμος Θερμαϊκού κάθε χρόνο δίνει τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου να εξασφαλίσει ποιοτική μάθηση, χωρίς επιπλέον δυσβάστακτο κόστος για τα ήδη οικονομικά επιβαρυμένα νοικοκυριά. Εργαζόμαστε αδιάκοπα για τη συνεχή αναβάθμιση υποδομών, εκπαιδευτικών μεθόδων και συνθηκών φιλοξενίας σε όλους τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, συναισθανόμενοι την ανάγκη και την αγωνία των γονιών, μη λησμονώντας κι εμείς την ιδιότητά μας αυτή, του γονέως, και καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις αιτήσεις τους».
Πληροφορίες-Αιτήσεις

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΙΑ

Δημοκρατίας 149 Περαία, τηλ. 23920 26817

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΩΛΙΑ

Δημοκρατίας 102 Περαία, τηλ. 23920 22255

ΔΗΜΑΡΑΚΕΙΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

Μακεδονίας 22 Νέα Μηχανιώνα, τηλ. 23920 35787

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

Αγίας Κυριακής 10 Επανομή, τηλ. 23920 42888

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !