9 Μαΐου 2018

Διήμερο εκδηλώσεων στην Πυλαία για την Αγία Γλυκερία






Διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν της Αγίας Γλυκερίας διοργανώνει τις επόμενες ημέρες στην Πυλαία ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη. Με σειρά θρησκευτικών αλλά και πολιτιστικών εκδηλώσεων που έχουν ως κύριο στόχο τη διατήρηση της παράδοσης.

Το Σάββατο 12 Μαΐου, στις 6.00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί από τον Ιερό Ναό της Αγίας Γλυκερίας η Περιφορά της Εικόνας και θα επακολουθήσει ο Πανηγυρικός Εσπερινός, ενώ μετά τις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθούν στον χώρο πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπου θα χορέψουν τοπικά χορευτικά.

Την Κυριακή 13 Μαΐου το πρωί θα τελεστεί ο Όρθρος και το Ιερατικό Συλλείτουργο ενώ το απόγευμα ο Εσπερινός και η Ιερά Παράκλησις της Αγίας Γλυκερίας.



Το διήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων θα ολοκληρωθεί με πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα στο προαύλιο του Ιερού Ναού της Αγίας Γλυκερίας στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής με τη συμμετοχή μεταξύ των άλλων του Χορευτικού των Κωνσταντινοπολιτών, του Χορευτικού τμήματος «Φιλάρετος», του Συνδέσμου Κωνσταντινοπολιτών Θράκης, της ΚΕΠΑΠ Κωνσταντινοπολιτών Κοζάνης, του Χορευτικού Τριγώνου Έβρου και της ΚΕΠΑΠ Χορτιάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !