19 Δεκεμβρίου 2017

Σέρρες: Ανοίγει την Τετάρτη η «Πολιτεία των ευχών»



Στις 20 Δεκεμβρίου ανοίγει τη λαμπερή πύλη της η «Πολιτεία των Ευχών» που φέτος αναμένεται να είναι πιο πλούσια σε δραστηριότητες αφού θα προστεθούν το σπίτι του Santa Clauss, το Εργαστήρι της Σοκολάτας και το σπίτι των δραστηριοτήτων, στο παγοδρόμιο, το καρουζέλ, το ψυχαγωγικό πάρκο με το λούνα παρκ και θα υπάρξουν πλήθος καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στην κεντρική σκηνή με γνωστά ονόματα του μουσικού χώρου.



Παράλληλα χορευτές πολιτιστικών συλλόγων θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς, χορευτές από σχολές χορού θα προσφέρουν ένα υπέροχο θέαμα αντάξιο των εορταστικών ημερών ενώ στη σκηνή θα βρεθεί και η μπάντα με την παιδική χορωδία του Δήμου Σερρών με χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Η τελετή έναρξης θα γίνει την Τετάρτη στις 8 το βράδυ.
“Η Πολιτεία των Ευχών ξεκινάει στις 20 Δεκεμβρίου 2017 και περιμένει όλους, μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Σερρών δήλωσε σήμερα από τον χώρο των εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ενώ ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό Βασίλης Τερζής παρουσίασε το πρόγραμμα της “Πολιτείας των Ευχών” που θα διαρκέσει έως τις 3 Ιανουαρίου.

ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !