8 Νοεμβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Βίαζε και βιντεοσκοπούσε την 8χρονη ανιψιά του

Ο 59χρονος βίαζε την 8χρονη ανιψιά κατ' εξακολούθηση ενώ κατέγραφε τις πράξεις του αλλά και τους συναδέλφους του...

Την ανήλικη ανιψιά του βίαζε ένας 59χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατέγραφε τις αρρωστημένες πράξεις του σε βίντεο.

Το ανήλικο κοριτσάκι όταν το βίαζε ο 59χρονος ήταν 8 ενώ σήμερα είναι 11.

Ο άνδρας συνελήφθη χθες στο χώρο εργασίας του στην περιοχή της Σίνδου. Όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν να ελέγξουν τον υπολογιστή του εκείνος αρνήθηκε.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 59χρονος κατέγραφε με κρυφές κάμερες που είχε στο ρολόι του και το στυλό του ακόμα και τους συναδέλφους του.
Οι κατηγορίες

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε βάρος του 59χρονου Έλληνα σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τον παθόντα να μην έχει κλείσει τα 15 έτη, βιασμό, αποπλάνηση ανήλικης, κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια όπου η παθούσα δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη (εγκλήματα τελούμενα κατ’ εξακολούθηση), απείθεια και παράβαση του Νόμου για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση και τραβούσε βίντεο

Από την έρευνα προέκυψε ότι το 2014 και 2015, που η ανήλικη ήταν 8 ετών, ο δράστης βίαζε κατ’ εξακολούθηση το κοριτσάκι, ενώ παρήγαγε και κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας με θύμα την ίδια.
Κατέγραφε και τους συναδέλφους του

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες (07-11-2017), ο 59χρονος αρνήθηκε στους αστυνομικούς την είσοδο στο χώρο εργασίας του προκειμένου να πραγματοποιηθεί έρευνα.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλοί σκληροί δίσκοι καθώς επίσης τρία ρολόγια χειρός και ένα στυλό, που λειτουργούσαν ως κάμερες και επιπλέον βιντεοληπτικό υλικό με συναδέλφους του, το οποίο κατείχε εν αγνοία τους…

πηγή: thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !