7 Μαΐου 2018

Δωρεές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο Νοσοκομείο Κατερίνης



Ιδιαίτερα ικανοποιημένος και ευγνώμων δηλώνει ο Πρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για τη σημαντική βοήθεια που προσφέρεται από εθελοντικές ομάδες, φορείς κα συλλόγους αλλά και πολίτες στο έργο του Νοσοκομείου, και μάλιστα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε.




Δωρεές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ




«Οφείλω να ευχαριστήσω την Εθελοντική Ομάδα Δράσης για δωρεές σε υλικό συνολικής αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, που γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στο Νοσοκομείο Κατερίνης, από την πρώτη σχεδόν στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μου ως Διοικητής. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος από τη στήριξη των πολιτών της Πιερίας, των φορέων, των συλλόγων, αλλά και των εθελοντικών ομάδων, που με δική τους πρωτοβουλία και αντιλαμβανόμενοι τη σπουδαιότητα του έργου του νοσοκομείου, τις επίπονες και συστηματικές προσπάθειες των ιατρών, του νοσηλευτικού προσωπικού, των διοικητικών υπαλλήλων, όλων όσοι εργάζονται, θέλησαν και εξακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον να συνεισφέρουν» τόνισε ο Διοικητής κ. Μυστρίδης.



Στις δωρεές που γίνονται περιλαμβάνεται μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως φάρμακα, γάζες, σεντόνια, σκεπάσματα, γενικά αναλώσιμα είδη, που συμπληρώνουν τα ήδη υπάρχοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !