30 Ιουλίου 2021

Πρωταθλητής Ελλάδας στο Τζούντο ο Sakura Κατερίνης.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο που διοργανώθηκε για τις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων, Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών στη Λάρισα, συμμετείχαν 380 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Το Α.Σ. Sakura Κατερίνης, αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος για το 2021 αφού συγκέντρωσε τα περισσότερα μετάλλια απο όλες τις υπόλοιπες ομάδες την πρώτη αγωνιστική μέρα στις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων με σύνολο 3 Χρυσά, 1 Ασημένιο & 2 Χάλκινα

Τη δεύτερη μέρα στις κατηγορίες Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών συγκέντρωσε συνολικά 1 Ασημένιο και 4 Χάλκινα μετάλλια. Στο σύνολο των 2 ημερών 3 Χρυσά, 2 Ασημένια, 6 Χάλκινα.

Οι έφηβοι τζουντόκα του Sakura κυριάρχησαν στα τατάμι της Λάρισας έχοντας κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις που αποδεικνύουν περίτρανα ότι στην πόλη της Κατερίνης και συγκεκριμένα στα τατάμι του Sakura Κατερίνης στο Β’ ΔΑΚ παράγεται έργο.
Άξιο να σημειωθεί ότι την πρώτη αγωνιστική μέρα ο Sakura είχε εξασφαλισμένα μετάλλια σε 2 κατηγορίες, Τελικός 81κ Εφήβων, Μικρός Τελικός -52κ. Νεανίδων, πάλευαν μεταξύ τους οι αθλητές του Sakura καθώς είχαν κερδίσει όλους τους προηγούμενους αντιπάλους.
Οι προπονητές του Α.Σ. Sakura Κατερίνης, Παπαδόπουλος Βλαδίμηρος και Τσιλικίδης Γιώργος έμειναν ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις των αθλητών, αρχικά σημείωσαν πως με συνεχή δουλειά ο Sakura θα πετύχει ακόμα μεγαλύτερα αποτελέσματα σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο και τέλος συγχαίρουν όλους τους αγωνιζόμενους τόσο για τις διακρίσεις τους όσο και για την συμμετοχή τους, όπως επίσης συγχαίρουν και ευχαριστούν τους γονείς και φίλους που παρευρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν τους Κατερινιώτες Τζουντόκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !