24 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΖ. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ



Την υποψηφιότητα της Τζένης Δεληγιαννίδου με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» για τον Δήμο Κατερίνης ανακοίνωσε ο επικεφαλής, Γιώργος Νταντάμης. Η κα Δεληγιαννίδου είναι Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και εν ενεργεία τοπική σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης.



«Καλώς ήρθες Τζένη Δεληγιαννίδου στον συνδυασμό μας Ανανέωση τώρα. Η επιστημοσύνη σου, η αυτοδιοικητική σου εμπειρία και κυρίως η διάθεση σου για προσφορά, είναι εκείνα τα εχέγγυα που αναζητά η κοινωνία μας, για να σε επιλέξει να πάρεις μέρος στον κοινό μας αγώνα για την μεταμόρφωση του Δήμου Κατερίνης, σε έναν από τους κορυφαίους Δήμους της χώρας. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία αγαπητή Τζένη. Κάθε μέρα και πιό ισχυροί., σημείωσε ο κ. Νταντάμης.



"Συνδημότισσες και συνδημότες,

Αρχικά θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την ευκαιρία που μου δώσατε με την ψήφο σας να υπηρετήσω την τοπική αυτοδιοίκηση, ως τοπική σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Κατερίνης, από το 2014. Σήμερα αποδέχομαι με χαρά και πλήρη ευθύνη την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου, Γιώργου Νταντάμη να συμμετέχω στον ανεξάρτητο συνδυασμό του «Ανανέωση τώρα». Είναι τιμή για μένα να αποτελώ μέλος αυτής της αξιόλογης ομάδας, καθώς όλοι οι συνυποψήφιοί μου είναι καταξιωμένοι στην τοπική κοινωνία και με κοινό στόχο και κατεύθυνση την πραγματική «Ανανέωση» του Δήμου Κατερίνης. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ", δήλωσε η κα Δεληγιαννίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !