24 Ιανουαρίου 2019

Παρεμβάσεις στις παιδικές χαρές Λόφου & Ράχης



Στο ευρύ πρόγραμμα αποκατάστασης, ανάπλασης και εξωραϊσμού των παιδικών χαρών που υλοποιεί ο Δήμος Κατερίνης, με στόχο την αναβάθμιση των συνθηκών ασφαλείας και λειτουργικότητάς τους εντάσσονται οι παρεμβάσεις στις παιδικές χαρές της Τοπικής κοινότητας Λόφου και του οικισμού της Ράχης αντίστοιχα.




Μέσα από ένα πρότυπο μοντέλο, σύμφωνα με το οποίο εγκαθίστανται πέντε τουλάχιστον τύποι εξοπλισμού παιχνιδιών σε κάθε χώρο, με υψηλό επίπεδο αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και ιδιαίτερη οργανωτική επιμέλεια, με έμφαση στη δημιουργία όμορφων, υψηλής αισθητικής ελκυστικών χώρων παιχνιδιού, με πολύ χρώμα, οι παιδικές χαρές στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης μεταμορφώνονται σταδιακά, σε ένα λειτουργικό προορισμό και πόλο έλξης για όλη την οικογένεια και κυρίως για τους μικρούς επισκέπτες.




Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης: «Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ. Με πρωτοποριακό σχεδιασμό συνεχίζουμε και δημιουργούμε υψηλής ποιότητας και αισθητικής, λειτουργικές παιδικές χαρές, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με τα πιστοποιημένα παιχνίδια τους, απόλυτα ασφαλή για τα παιδιά μας εναρμονισμένα στα διεθνή πρότυπα».




Ανάλογες παρεμβάσεις σε παιδικές χαρές, οι οποίες βρίσκονται σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης, σε περιοχές με έντονη οικιστική ανάπτυξη, καθώς και στις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες, θα συνεχιστούν από τις υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !