4 Φεβρουαρίου 2018

Η Ομάδα ρομποτικής Σκύδρας στο διαγωνισμό “First Lego League 2018”



Ο καθηγητής Αθανάσιος Τζαβέλας, τα τρία τελευταία χρόνια είναι προπονητής της ομάδας “1steinRobotik.s”, που ασχολείται με τις νέες τεχνολογίες και τη ρομποτική

αποτελούμενη από 7 μαθητές ηλικίας 9 – 15 χρόνων, που δημιουργήθηκε το 2015.

Στόχος μας αρχικά είναι να εκπαιδευτούμε στην κατασκευή και στον προγραμματισμό ενός ρομπότ με την χρήση ειδικού εκπαιδευτικού εξοπλισμού της εταιρείας “Lego” (Lego Mindstorms EV3), όπως αναφέρει ο κ. Τζαβέλας.

Ο επόμενος και τελικός στόχος είναι η δημιουργικότητα όλων των μελών να συμβάλει ώστε να δώσουμε σώμα και ψυχή σε ένα τελικό ρομπότ το οποίο θα συμμετέχει στον παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής “FLL Ηydro Dinamics, ο οποίος θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στις 10 και 11 Φεβρουαρίου 2018 στο περίπτερο 12 της Διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα ρομποτικής Σκύδρας δηλώνει έτοιμη να αντιπροσωπεύσει την πόλη και τον Νομό μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον διαγωνισμό ρομποτικής “First Lego League 2018” ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο.




Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποστηρικτές μας την εταιρεία “Coyote unique clothing” και τον Φώτη Στεργίου προσωπικά και την εταιρεία “EFA Stathis Fantidis”. Επίσης πολλά ευχαριστώ στην Κική Κακμέζη (Φοιτήτρια εφαρμοσμένης πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας) για την πολύτιμη βοήθεία της!

Η ομάδα αποτελείται από τους:

Χαραλαμπίδη Ιωάννη

Αιμιλία Παλάσκα

Καρασαρίδη Κωνσταντίνο

Ελισάβετ Δίγκα

Βέρα Σαραντίδου

Νικο Ταλλίδη

Μαρκέλλα Περπερίδου

Προπονητές:

Κακμέζη Κική

Τζαβέλας Αθανάσιος
Δείτε τη σελίδα της ομάδας στο fb εδώ 
Ο διαγωνισμός και οι ομάδες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !