21 Δεκεμβρίου 2017

-ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ-



Ένα ρολόι, που όλο το χρόνο χτυπάει ασταμάτητα, κρατάει τον ρυθμό της ζωής μας, καθορίζει το στίγμα στις στιγμές μας.

Κάθε μέρα που περνάει και την διαγράφουμε από το ημερολόγιο της ζωής μας, μας κάνει να περιμένουμε με αγωνία, την επόμενη μέρα, χωρίς να ξεχνάμε όμως ,τι μας έδωσε η προηγούμενη, είτε στιγμές ευχάριστες, είτε δυσάρεστες ήταν αυτές.

Έτσι σιγά-σιγά,μέρα τη μέρα ,βδομάδα τη βδομάδα, πλησιάζουμε, στο τέλος αυτής της διαδρομής, που κλείνει και φέτος το ημερολόγιο της ζωής μας.

Φτάνουμε έτσι σε λίγες μέρες, στην τελευταία και αυτού του χρόνου, την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2018.

Πάλι θα περιμένουμε με αγωνία, μια καινούργια χρονιά, με περισσότερη ελπίδα, με περισσότερο κουράγιο, όσο μας έχει απομείνει, από την χρονιά που τελειώνει, μια και πιστεύω πως ήταν πολύ δύσκολη για τους περισσότερους από μας.

Όμως τίποτα δεν τελειώνει έτσι απλά ,τίποτα δεν σταματάει τον χρόνο, που άλλοτε κυλάει γρήγορα και άλλοτε αργά, βασανιστικά, δείχνοντας μας, πόσο ευάλωτοι είμαστε στην καθημερινότητα και στα απρόσμενα γεγονότα, που μας σημαδεύουν.

Ξέρουμε, πως τελειώνει αυτή η χρονιά ,γιατί ζήσαμε την κάθε στιγμή της ,όπως την ζήσαμε.

Ποτέ δεν ξέρουμε όμως ,τι μας επιφυλάσσει, η καινούργια που έρχεται.

Ας οπλιστούμε ξανά, με δύναμη και κουράγιο .Και αν η χρονιά που τελειώνει ,ήταν ζόρικη και μας γονάτισε, ας ξανασταθούμε πάλι στα πόδια μας και που ξέρεις, ίσως η νέα χρονιά, να φανεί πιο γενναιόδωρη και με λιγότερες πίκρες και στεναχώριες.

Ίσως κάποιο αστέρι, να υπάρχει κάπου εκεί ψηλά στον ουρανό και να μας δείξει, καινούργια φωτεινά μονοπάτια.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !