27 Ιανουαρίου 2019

«Κλήσεις» σε παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα έκοψαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βέροιας



Σε ρόλο τροχονόμου μπήκαν για λίγο σήμερα οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βέροιας, μοιράζοντας κλήσεις στα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης. Όχι, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου δεν βγήκαν στη Βέροια για να συνδράμουν στο έργο της Τροχαίας, αλλά σκαρφίστηκαν


αυτή την ευφάνταστη ιδέα για να προσκαλέσουν τον κόσμο στην παρουσίαση του βιβλίου «Για μια όμορφη πόλη», με θέμα την οικολογική και ανεμπόδιστη μετακίνηση στην πόλη.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της εξόρμησής τους στο κέντρο της Βέροιας, σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Παιδείας, αντί για πραγματικές κλήσεις στα αυτοκίνητα που έβρισκαν παράνομα σταθμευμένα σε διαβάσεις, θέσεις ΑμΕΑ, λωρίδες τυφλών και ράμπες αναπήρων, άφηναν στα παρμπρίζ ένα σημείωμα... ευαισθητοποίησης και μια πρόσκληση για την παρουσίαση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 11 το πρωί στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.


Η οδηγοί που βρήκαν στο παρμπρίζ τους τις «κλήσεις» των μαθητών, ανακουφίστηκαν για το πρόστιμο που γλύτωσαν, ελπίζουμε όμως να προβληματίστηκαν και το πάθημα να τους γίνει μάθημα την επόμενη φορά που θα επιλέξουν να παρκάρουν το όχημά τους παράνομα, εμποδίζοντας την κυκλοφορία των άλλων οχημάτων αλλά και των πεζών.
https://www.veriotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !