17 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥΤην υποψηφιότητα του Χρήστου Γραμματικόπουλου με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» για τον Δήμο Κατερίνης ανακοίνωσε ο επικεφαλής, Γιώργος Νταντάμης. Ο κ. Γραμματικόπουλος, Αστυνομικός, υπηρετεί την κοινωνία μας με την επαγγελματική του ιδιότητα εδώ και 24 χρόνια. Θέτει υποψηφιότητα για το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης με στόχο την αλλαγή και την ανανέωση για ένα καλύτερο μέλλον, για έναν Δήμο Κατερίνης που αξίζει και θέλεις να ζεις
«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση υποδεχόμαστε τον αγαπητό φίλο και συνεργάτη πλέον Χρήστο Γραμματικόπουλο στον συνδυασμό μας "ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ". Άριστος οικογενειάρχης και επαγγελματίας, ο Χρήστος Γραμματικόπουλος (αστυνομικός) είναι άξιος εκπρόσωπος της νέας γενιάς και είναι βέβαιον πως με το ήθος και τις γνώσεις του έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας. Καλώς ήρθες Χρήστο στον κοινό μας αγώνα για ένα ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.Χ. Γραμματικόπουλος:

«Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης με στόχο την αλλαγή και την ανανέωση για ένα καλύτερο μέλλον»

Η δήλωση του κ. Γραμματικόπουλου σχετικά με την υποψηφιότητά του:«Αγαπητές Συνδημότισσες, αγαπητοί Συνδημότες,
Όπως είναι γνωστό στους περισσότερους, εδώ και 24 χρόνια υπηρετώ στην Ελληνική Αστυνομία ενώ τα τελευταία 10 χρόνια υπηρετώ στο Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης. Με την ιδιότητα του Αστυνομικού υπηρετώ τα συμφέροντα των πολιτών και του τόπου μας.
Σήμερα, έχω τη χαρά να ανακοινώσω στους Δημότες της Κατερίνης την απόφασή μου να ασχοληθώ και με την Αυτοδιοίκηση και να υπηρετήσω τα συμφέροντα των Δημοτών του Δήμου Κατερίνης ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα που μου απηύθυνε ο Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού, «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ», Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιώργος Νταντάμης.
Ο κ. Νταντάμης είναι ένας έντιμος και άξιος συμπολίτης μας που μπορεί να προσφέρει και να αλλάξει τη μοίρα του τόπου μας, γι’ αυτό και είμαι μαζί του, γι’ αυτό και είναι μαζί του μια πλειάδα αξιόλογων συνυποψηφίων μου.
Ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης καλώ, λοιπόν, φίλους και συνδημότες να στηρίξουν τον Συνδυασμό μας με στόχο την αλλαγή και την ανανέωση, για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας, για έναν ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !