17 Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Νίκου Μακρίδη



Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Νίκου Μακρίδη

για το Δήμο Κατερίνης




Φίλες και φίλοι,

το 2019 είναι μια ξεχωριστή χρονιά…

Ελπίδες, για την Ελλάδα να βρει την έξοδο από την κρίση, για την κοινωνία μας, να θρέψει τις πληγές της από την οικονομική ύφεση, για την αυτοδιοίκηση, να βρει τις δυνάμεις που θα της ενισχύσουν το ρόλο της στις ζωές όλων μας.

Ελπίδες, για το Δήμο Κατερίνης, για να συνεχίσει να προοδεύει, να ομορφαίνει, να πρωταγωνιστεί στην Κεντρική Μακεδονία και να υποστηρίζει τους δημότες του στην καθημερινότητά τους.

Γι’ αυτό, οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου μας δίνουν την ευκαιρία να έχουμε νέες δυνατότητες και να επανεξετάσουμε τις επιλογές μας.

Η διαδρομή μου και η εμπειρία μου, επαγγελματική και κοινωνική, είναι γνωστές σ’ όλους εσάς, τους συνδημότες μου. Η πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια, στον πρώτο και στο δεύτερο βαθμό της αυτοδιοίκησης – στην περιφέρεια ως πρώτος περιφερειακός σύμβουλος και στον Δήμο Κατερίνης ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή», αποτελούν τεκμήρια για το πώς οραματίζομαι τη διοίκηση στο Δήμο.

Πιστεύω στη σκληρή δουλειά, στον προγραμματισμό, στη μεθοδικότητα, σε μετρημένα λόγια και σε ζυγισμένες αποφάσεις. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, τις ανάγκες, τους προβληματισμούς του, τα προβλήματα της καθημερινότητας, τα μεγάλα έργα πνοής ∙ όλες οι παρεμβάσεις μου έγιναν με γνώμονα το καλό των δημοτών και κατ’ επέκταση του τόπου μας.

Προσωπικά εγώ αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι , τιμήσαμε και τιμάμε καθημερινά με σεβασμό την ψήφο των πολιτών που μας εμπιστεύτηκαν να υπερασπιστούμε με τον καλύτερο τρόπο τα αιτήματά τους.

Εν όψει των δημοτικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου και έχοντας την πορεία μας έως σήμερα, μετά από συζήτηση με φίλους και συνεργάτες, εκτιμώντας ότι οι συνθήκες έχουν πλέον ωριμάσει για συνέργειες και συνεργασίες, αποφάσισα να ενώσω δυνάμεις με τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη και να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση».

Στόχος, ο συγκερασμός απόψεων, η συνεργασία και ένα πρόγραμμα δράσεων και έργων που θα συνεχίσει να έχει προστιθέμενη αξία στη ζωή των συνδημοτών μας.

Η επόμενη μέρα των προσεχών εκλογών, απαιτεί σύνθεση και κοινή προσπάθεια, για να πάει ο Δήμος ακόμη πιο μπροστά.

Κανείς δεν περισσεύει σ’ αυτή την προσπάθεια ∙ γι’ αυτό η συμπόρευση με τον Σάββα Χιονίδη δεν συνιστά μόνον μια επιβράβευση του έργου που έχει επιτύχει, αλλά και μια προσπάθεια ανανέωσης ανθρώπων, ιδεών και πρακτικής. Κυρίως , είναι η διασφάλιση για το δήμο και τους πολίτες να συνεχίσουν να περπατούν με ασφάλεια σ’ έναν δρόμο ευημερίας και βελτίωσης της καθημερινότητάς, μακριά από απειλές και κινδύνους που κρύβουν τα μεγάλα λόγια και οι ασαφείς προθέσεις άλλων υποψήφιων δημάρχων και δημοτικών συνδυασμών.

Είμαι στη μάχη για να υπηρετήσω τις προσδοκίες, τα όνειρα και τις επιδιώξεις της καθεμιάς και του καθενός από εσάς, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες , αλλά με σοβαρότητα, εντιμότητα, ευθύτητα, αποφασιστικότητα, μεθοδικότητα και κυρίως με τιμιότητα.

Για το μέλλον που ελπίζουμε και ονειρευόμαστε, ξεπερνώντας όσα μας χωρίζουν και αξιοποιώντας όσα μας ενώνουν.

Τις νέες σελίδες, τη συνέχεια αλλά και την πρόοδο του Δήμου Κατερίνης, θα τις γράψουμε Όλοι Μαζί!

Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς!

Μακρίδης Νίκος
Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης -
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με το συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !