1 Σεπτεμβρίου 2017

Ξενοδοχείο-ψαροταβέρνα "Η ΜΕΔΟΥΣΑ στις Αλυκές Κίτρους Πιερίας



Το ξενοδοχείο-ψαροταβέρνα "Η ΜΕΔΟΥΣΑ" είναι ξενοδοχείο ενός αστέρων που λειτουργεί όλο το χρόνο. Βρίσκεται στις Αλυκές Κίτρους του νομού Πιερίας, περίπου 15 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από την πόλη της Κατερίνης, 40 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Θεσσαλονίκης και πολύ κοντά στην Αρχαία Πύδνα.
Η Αλυκή είναι οικισμός του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού με περίπου 50 μόνιμους κατοίκους, και είναι γνωστή κυρίως για τις δυνατότητες υδροθεραπείας και πηλοθεραπείας που προσφέρουν τα νερά της. Στην περιοχή λειτουργούν εγκαταστάσεις παραγωγής άλατος που κατέχουν την 5η θέση στην Ελλάδα σε παραγωγή αλατιού. Η Αλυκή αναφέρεται συχνά ως λιμνοθάλασσα και σήμερα αποτελεί προστατευόμενη περιοχή αφού κοντά στις Αλυκές βρίσκεται υδροβιότοπος με σπάνια ορνιθοπανίδα. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στοιχεία για τον υδροβιότοπο της Αλυκής Κίτρους στον Γενικό Τουριστικό Οδηγό του Νομού Πιερίας εδώ.


Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται περίπου 70 μέτρα από τη θάλασσα και ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο υπάρχει πάρκο διασκέδασης για παιδιά. Διαθέτουμε άνετα δωμάτια με υπέροχη θέα την θάλασσα. Εκτός από ξενοδοχείο λειτουργούμε και ως εστιατόριο όπου μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα ψάρια και πολλούς θαλασσινούς μεζέδες. "Η ΜΕΔΟΥΣΑ" είναι το ιδανικό μέρος για ημερήσιες αποδράσεις αλλά και για ολιγοήμερες διακοπές όπου μπορείτε να απολαύσετε τα υπέροχα νερά του Αιγαίου Πελάγους και να δοκιμάσετε υπέροχα φρέσκα θαλασσινά, από την βάρκα του ψαρά κατευθείαν στο πιάτο σας!


Διεύθυνση: Αλυκές Κίτρους Πιερίας

Τηλέφωνο: 23510 71457

E-mail: imedousa.hotel@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !