19 Αυγούστου 2016

Πρωτοφανής κοσμοσυρροή, χιλιάδες δημότες και επισκέπτες στο Πάρκο Κατερίνης

Με πρωτοφανή κοσμοσυρροή, ρυθμούς και χρώμα πλημμύρισε το πάρκο της Κατερίνης στην όμορφη, μαραθώνια γιορτή, που διοργάνωσε ο Δήμος, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Χιλιάδες δημότες και επισκέπτες με τα παιδιά τους, νέες και νέοι, άτομα όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Κατερίνης και κατέκλυσαν  κάθε γωνιά του αναμορφωμένου, ουσιαστικά αναβαθμισμένου χώρου ζωής, αναψυχής και διαχρονικού σημείου αναφοράς για την πόλη.

Μουσικά σχήματα και μπάντες, Djs, χορός, ξυλοπόδαροι, παιδικές - εκπαιδευτικές δράσεις, κατασκευές κ.α. συνέθεσαν το χαρούμενο και καλοκαιρινό εορταστικό σκηνικό, έδωσαν τον ενθουσιώδη τόνο της γιορτής, στο λειτουργικό και προσβάσιμο στα παιδιά, στις οικογένειες της πόλης μας, αλλά και στους επισκέπτες, δημοτικό πάρκο.
Όπως τόνισε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης: «Το πάρκο αποτελεί ισχυρή ανάμνηση μιας εποχής που πρωταγωνιστούσε στη ζωή της πόλης. Σήμερα έχουμε τη μεγάλη χαρά, αυτόν εδώ τον χώρο, πλήρως αναμορφωμένο και εμπλουτισμένο με όλες αυτές τις υποδομές και δυνατότητες που βλέπετε γύρω σας, με τις συντονισμένες παρεμβάσεις μας να τον καταστήσουμε σε ένα σύγχρονο λειτουργικό πάρκο, έναν ελκυστικό χώρο πρασίνου υψηλής αισθητικής και αναψυχής. Ήρθε πλέον η στιγμή να ενταχθεί αρμονικά ο χώρος αυτός στην καθημερινότητά μας. Να γίνει και πάλι το επίκεντρο στη ζωή της πόλης. Ένας φιλικός πόλος έλξης, που όπως διαπιστώνουμε και σήμερα χαίρονται άτομα όλων των ηλικιών».
Επιπλέον, ο Δήμαρχος σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω  όλο το προσωπικό και τα συνεργεία του δήμου μας που δούλεψαν σκληρά για να είναι σήμερα ο χώρος αυτός έτοιμος.  Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάστηκαν για την αποψινή γιορτή, καθώς και τους δημότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προσήλθαν να γιορτάσουμε όλοι μαζί το πάρκο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !