19 Αυγούστου 2016

Μάνα και γιος αυτοκτόνησαν μαζί στα Πατήσια

Η υπόθεση μιάς διπλής αυτοκτονίας στα Πατήσια σοκάρει, καθώς μία 57χρονη γυναίκα και ο 28χρονος γιος της βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη μέσα στο διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν στην οδό Κουρτίδου. Η αστυνομία έφθασε στο σημείο όταν ειδοποιήθηκε από τους υπόλοιπους ένοικους της πολυκατοικίας οι...
οποίοι ενοχλήθηκαν από την έντονη δυσοσμία. 


Η τραγωδία αποκαλύφθηκε την περασμένη Τρίτη. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι μάνα και γιος είχαν αυτοκτονήσει τουλάχιστον 10 ημέρες πριν βρεθούν μέσα στο διαμέρισμά τους.
Η Ι.Γ. και ο Β.Γ. ήταν δυο ήσυχοι άνθρωποι, δεν προκαλούσαν κανένα πρόβλημα και ήταν ευγενέστατοι, λένε οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην εφημερίδα Freddo. Κανείς δεν γνωρίζει το λόγο για τον οποίο έφτασαν σε αυτό το σημείο, λένε.
Μάνα και γιος είχαν μετακομίσει στο διαμέρισμα πριν από ένα χρόνο. Η 57χρονη γυναίκα είχε κάποια προβλήματα υγείας, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι υπάρχει ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που θα οδηγήσει μάνα και γιο στην αυτοκτονία.
Την περασμένη Τρίτη οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία. Η τελευταία φορά που τους είχαν δει, τον 28χρονο για την ακρίβεια, ήταν στο super market στις τέσσερις του μήνα. Από τότε δεν είχαν δώσει σημεία ζωής.
Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και είδαν τα δυο σώματα σε προχωρημένη σήψη. Κλήθηκε ιατροδικαστής, ωστόσο ήταν δεδομένο ότι δεν επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια. Τα δεκάδες χάπια αλλά κυρίως το σημείωμα που φρόντισαν να βάλουν σε εμφανές σημείο αποδείκνυαν τι είχε συμβεί.
Το τραγικό στην όλη υπόθεση είναι ότι κανείς δεν τους έχει αναζητήσει. Μάλιστα οι αστυνομικοί ακόμη δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !