19 Αυγούστου 2016

Εμπρηστικός μηχανισμός στην Ελασσόνα

Εμπρηστική έκρηξη σημειώθηκε ξημερώματα Παρασκευής στην περιοχή του Βαροσίου, πίσω από τον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου αλλά και στην παραποταμια περιοχή όπου βρίσκεται το παλιό πρώτο δημοτικό σχολείο Ελασσόνας!

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 4:30 το πρωί όπου άγνωστοι έλουσαν με βενζίνη μηχανάκια και τα έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα από την έκρηξη να καεί και ένα αυτοκίνητο ολοσχερώς.
Αμέσως κατέφθασε στην ανάστατη γειτονιά η Αστυνομία και η Πυροσβεστική και την ίδια ώρα ακόμη μια έκρηξη ακουγόταν δύο τετράγωνα πιο δίπλα, με αποτέλεσμα και εκεί να τυλιχτεί στις φλόγες ακόμη ένα μηχανάκι!
Οι αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν σήμερα στην Αστυνομία η οποία διενεργεί έρευνα και βρίσκεται σε επιφυλακή μέχρι να συλληφθούν οι δράστες.
Όπως μάλιστα δήλωναν οι κάτοικοι στην εφημερίδα μας και πριν τρεις ημέρες, άγνωστοι στις 4 τα ξημερώματα στην Εθνική Ελασσόνας-Λάρισας, παραποτάμια του Ελασσονίτη, τοποθετούσαν στην μέση του δρόμου, τους κάδους του Δήμου Ελασσόνας, με κίνδυνο να προκληθεί ατύχημα με τα διερχόμενα αυτοκίνητα, που ευτυχώς δεν πραγματοποιήθηκε αφού κάτοικοι που ήταν ξύπνιοι στις βεράντες των σπιτιών τους, άρχιζαν να φωνάζουν στους αγνώστους οι οποίοι και διέφυγαν μέσα στη νύχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !