4 Σεπτεμβρίου 2017

Δήμος Κατερίνης: ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΕΑΤΡΟΥ




Για τις θετικές εξελίξεις σε ό, τι αφορά την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος, για το Χώρο Θεάτρου και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Κατερίνης, γεγονός, που σηματοδοτεί την επανένταξη του έργου και την απρόσκοπτη συνέχιση των εργασιών ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του, ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης.




Ειδικότερα, ο Δήμαρχος τόνισε: «Ενημερώνω πρώτα εδώ, στο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης, ότι, προχωρούμε στην επανένταξη του έργου, προκειμένου να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι εργασίες, καθώς υπογράφηκε και το τελευταίο κομμάτι του Π.Δ. από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη. Ολοκληρώθηκαν συνεπώς και οι τελευταίες τροποποιήσεις που θεωρήθηκε εκ των υστέρων ότι είναι απαραίτητες και μάλιστα τόσο το Συμβούλιο της Επικρατείας, όσο και το Υπουργείο μετά και από ενδελεχή έλεγχο δεν είχαν καμία παρατήρηση στα θέματα που θέσαμε ως Δήμος».




Όπως επισήμανε ο Δήμαρχος: «Η μία μετά την άλλη προσπάθειες ορισμένων να δημιουργήσουν ζητήματα και προσκόμματα καταθέτοντας μηνύσεις και αγωγές κατά προσώπων και διαδικασιών κρίθηκαν όλες ομόφωνα υπέρ του Δήμου»




Τέλος, όπως ανέφερε: «Ευχαριστούμε τον Υπουργό κο Σταθάκη, που από τότε που ανέλαβε προχώρησε το θέμα γρήγορα. Τεράστια ήταν η καταβολή προσπαθειών από τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Λεμονόπουλο, από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αστέριο Μπουσνάκη, καθώς και από υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου σε συνθήκες γραφειοκρατίας- όση και αν ήταν η κατανόηση από την άλλη πλευρά - να επιταχυνθούν οι διαδικασίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !