4 Σεπτεμβρίου 2017

Επίσημα στις 12 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του iPhone 8



Το μυστήριο του νέου iPhone 8 αναμένεται να λυθεί στις 12 Σεπτεμβρίου στην επίσημη παρουσίαση της Apple.

Η Apple ανακοίνωσε την Πέμπτη 31 Αυγούστου ότι στις 12 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει στο νέο της αρχηγείο μια εκδήλωση για να αποκαλύψει το iPhone 8.

Όσοι θέλουν να είναι από τους πρώτους που θα το κρατήσουν στα χέρια τους έχουν μάλλον κάνει τον οικονομικό προγραμματισμό που πρέπει για να το αγοράσουν καθώς ο χρόνος μετά την ανακοίνωση μετρά αντίστροφα – και μάλλον θα είναι πολύ σύντομος.

Επισήμως δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας για την κυκλοφορία του νέου iPhone 8, όμως οι έγκυροι tech-bloggers δεν χρειάζονται επίσημες ανακοινώσεις και έχουν κάνει τους υπολογισμούς τους.

Το Fox News μεταδίδει πως ο βρετανικός πάροχος O2 ανακοίνωσε στους υπαλλήλους του ότι η Apple θα απελευθερώσει το iPhone 8 στις 22 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρει ο Benjamin Geskin ο οποίος θεωρείται μετρ των διαρροών για την Apple. Αυτό θα σήμαινε ότι το iPhone 8 θα διατεθεί 10 ημέρες μετά την αποκάλυψή του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα BGR, η οποία δημοσίευσε νωρίτερα τις ειδήσεις, είναι πιθανό ότι η Apple θα κάνει διαθέσιμα τα νέα τηλέφωνα για προ-παραγγελία την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου και θα τα διαθέσει στη συνέχεια στα καταστήματα στις 22 Σεπτεμβρίου.

Η Apple διατηρεί τα σχέδια για τις κυκλοφορίες όσο πιο κρυφά γίνεται, αλλά πρέπει να δώσει σε κάποιους από τους βασικούς εταίρους της, όπως οι πάροχοι και τα καταστήματα, κάποια εικόνα για το χρονοδιάγραμμά της ώστε να προετοιμαστούν και να στελεχωθούν με προσωπικό για την μεγάλη ημέρα.

Το χρονοδιάγραμμα που έχει διαρρεύσει ακολουθεί επίσης τα χρονοδιαγράμματα απελευθέρωσης της Apple στο παρελθόν. Κάθε Σεπτέμβριο, η Apple παρουσιάζει ένα νέο iPhone στα μέσα της εβδομάδας και κάνει τα preorders διαθέσιμα την Παρασκευή μετά την ανακοίνωση. Μια εβδομάδα μετά, το νέο iPhone φτάνει στα καταστήματα.

Ωστόσο φέτος υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι η Apple ενδέχεται να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα εφοδιασμού και ίσως αναγκαστεί να διαθέσει το smartphone τον Οκτώβριο ή ακόμα και τον Νοέμβριο.

Πηγή: lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !