22 Οκτωβρίου 2017

Τι πρέπει να προσέχουν οι άνδρες όταν μπλέκουν με πολύ μικρότερες



Αν και ακούγεται σαν ένα μάλλον κλισέ, είναι γεγονός ότι το θέμα μεγαλύτεροι σε ηλικία άνδρες, οι οποίοι διατηρούν ερωτικό δεσμό με αρκετά μικρότερές τους γυναίκες, αποτελεί πάντα ένα καυτό θέμα. Πως όμως εξελίσσονται συνήθως αυτές και τι πρέπει να προσέχουν οι άντρες;



Το αρχικό δέλεαρ είναι πάντοτε η ομορφιά και η «φρεσκάδα», η απατηλή –τις περισσότερες φορές- υπόσχεση, πως αυτή η γυναίκα θα αποτελέσει την δεύτερη ευκαιρία μας να ανακτήσουμε την χαμένη νιότη, να τα «κάνουμε όλα σωστά». Πολλοί άνδρες, ακόμη και έμπειροι, πέφτουν στην παγίδα να θεωρήσουν πως θα καταφέρουν να πλάσουν την νεαρή ερωμένη τους κατά ένα ιδεατό πρότυπο, που φυσικά υπάρχει μονάχα στο κεφάλι τους.



Η αρχή των περισσότερων τέτοιων σχέσεων είναι φυσικά θυελλώδης, καθώς ο κουρασμένος και τσακισμένος ώριμος άνδρας έρχεται σε επαφή με έναν ολοζώντανο κυκλώνα ενέργειας. Αντίστοιχα, οι κοπέλες εξιτάρονται απερίγραπτα από την προοπτική ενός συντρόφου ο οποίος όχι μόνο δεν σκουντουφλά αδέξια σε κάθε κοινωνική περίσταση, αλλά γνωρίζει πολύ καλά πως είναι στημένο όλο το συστημικό πανηγύρι που ονομάζουμε «πολιτισμένη κοινωνία» και πως να το κάνει να δουλεύει προς όφελός τους. Τους πρώτους μήνες, μια τέτοια σχέση φαντάζει ιδανική. Η ομορφιά συναντά την εμπειρία. Τι θα μπορούσε άραγε να πάει στραβά; Μονάχα τα πάντα.



Το ασυγχώρητο λάθος των περισσότερων ανδρών είναι πως θεωρούν ότι η σχεδόν ακόμη έφηβη κοπέλα που έχουν στην αγκαλιά τους, έχει διαμορφωμένη προσωπικότητα και γνωρίζει επακριβώς τί θέλει και πώς να το αποκτήσει! Δυστυχώς για τους ίδιους, πολύ απλά βρίσκονται στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να διευκολύνουν το κοινωνικό πείραμα της καλής τους. Ενώ οι ίδιοι τζογάρουν τις ελάχιστες εναπομένουσες ελπίδες τους για ένα «happy ending» στην σχεσιακή τους Οδύσσεια, η κοπέλα μόλις ξεκινά να ανακαλύπτει έναν ολόκληρο γαλαξία πιθανοτήτων να ανοίγεται μπροστά της. Είναι εξαιρετικά απίθανο να παραμείνει δεμένη στον πρώτο αστεροειδή που την έφερε σε τροχιά, ειδικά όταν μπροστά της λαμπυρίζουν χίλιοι δυο θησαυροί.



Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει λοιπόν κάθε άνδρας που εξετάζει μια τέτοια προοπτική, πως η σχέση το πιθανότερο είναι ότι θα έχει ημερομηνία λήξης και μάλιστα ιδιαίτερα σύντομη. Μπορεί να είναι διασκεδαστική και αμοιβαία επωφελής, αλλά σπάνια μπορεί να οδηγήσει στην ολοκλήρωση ή κάποια προσέγγιση της ευτυχίας. Ο έρωτας είναι μια ψευδαίσθηση αποκλειστικά των πολύ νέων και πολύ αφελών. Στην ουσία πρόκειται για ένα ακραία εγωιστικό και αδηφάγο συναίσθημα, το οποίο, απογυμνωμένο από την «καλλιτεχνική» προπαγάνδα, ζητά μονάχα την διαρκή επιβεβαίωση και ικανοποίηση του ερωτευμένου. Αν τώρα πάει καλά θα έχουμε έναν ακόμα λόγο να πιστεύουμε ότι τελικά γίνονται και θαύματα!

πηγή:simplyman.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !