22 Δεκεμβρίου 2016

Θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστές μέλη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία




Το χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα», επέλεξε να διασκευάσει και να μεταφέρει στην σκηνή, το προσωπικό του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ).
Η θεατρική παράσταση ανέβηκε από τα παιδιά του ΚΔΑΠ, την περασμένη Τετάρτη στο χώρο του Κέντρου. Παρουσία γονέων και φίλων τα παιδιά ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και απέδειξαν, ότι, όταν υπάρχει θέληση και αγάπη όλα μπορούν να συμβούν.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κατερίνης, Θωμάς Παπαδημητρίου, ο οποίος μετέφερε τις ευχές και τις ευχαριστίες του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, για μία όμορφη και δημιουργική χρονιά, ενώ ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο προσωπικό. Αναφερόμενος στις δραστικές παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν στις κτιριακές εγκαταστάσεις της δομής, τόνισε ότι «βασική προτεραιότητα του Δήμου Κατερίνης είναι η εξυπηρέτηση και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία». Τέλος, συνεχάρη «το εκπαιδευτικό, το βοηθητικό προσωπικό και τους εθελοντές για τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρουν».



Ευχάριστη έκπληξη για τα παιδιά ήταν η εμφάνιση του Αϊ Βασίλη, ο οποίος με τη βοήθεια του Προέδρου μοίρασε δώρα στα παιδιά του Κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !