19 Ιουλίου 2016

Νέα Διόδια στα Τέμπη ;

«Όχι νέα διόδια στα Τέμπη» και αν αυτό δεν αποδειχτεί εφικτό τότε το αίτημα είναι η δημιουργία ενός νέου ασφαλούς παράδρομου για όσους δεν θέλουν αν διέλθουν από τον κλειστό αυτοκινητόδρομο.

Αυτή είναι η θέση του Δήμου Τεμπών που συνεδρίασε εκτάκτως χθες βράδυ για το φλέγον θέμα των νέων σταθμών διοδίων -που αποκάλυψε πρόσφατα το kosmoslarissa.gr - τα οποία αν λειτουργήσουν κόβουν στη μέση τον Δήμο Τεμπών.
Ουσιαστικά στη συνεδρίαση επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι ότι μετά την εγκατάσταση και τη λειτουργία των νέων σταθμών δεν υπάρχει οδικό εναλλακτικό δίκτυο τόσο για την οδική κίνηση εντός των περιοχών, δημοτικών ενοτήτων και οικισμών του Δήμου, όσο και για τους κατευθυνόμενους προς Βορρά και αντίστροφα.
Προς την ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι θέσεις των όμορων Δήμων Αγιάς και Δίου- Ολύμπου που επίσης πλήττονται από την «φραγή» της εθνικής οδού.
Τέλος στο θέμα αναμένεται να συζητηθεί και στην προσεχή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στις 25 Ιουλίου, και θεωρείται βέβαιο ότι θα λάβει αρνητική θέση στη λειτουργία νέων διοδίων ενώνοντας τη φωνή του με εκείνες των πληττόμενων δήμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !