27 Ιουλίου 2016

Βασίλης Σίμος : Ένας Πυροσβέστης που μαγεύει μέσα από τα φαράγγια του Ολύμπου !








Canyoning η αλλιώς διάσχιση-κατάβαση φαραγγιών ........λέξεις γεμάτες με χιλιάδες
συναισθήματα,μια εμπειρία που αν δεν την ζήσεις δεν μπορείς να την περιγράψεις και εμείς εδώ στην Πιερία ,στο μεγαλύτερο βουνό της Ελλάδας τον Όλυμπο, έχουμε τον δικό μας οδηγό Canyoning και πρώην Συνάδελφο Πυροσβέστη ......τον Βασίλη Σίμο.

Μια δραστηριότητα γεννημένη από την αγάπη και το πάθος για το βουνό,την εξερεύνηση και την περιπέτεια που σας υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις στις μαγευτικές περιοχές του Ολύμπου.



Η φήμη της σπουδαίας δουλειάς του Βασίλη Σίμου έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας και κάθε χρόνο έρχονται όλο και περισσότεροι φίλοι του βουνού που θέλουν να ζήσουν αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία μέσα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον με πλούσια βλάστηση και απόκρημνες πλαγιές.


Η εμπειρία και η συνέπεια του Βασίλη Σίμου εγγυάται την ασφάλεια σας στις συνεχόμενες τεχνικές καταβάσεις με σχοινιά (rappel) από την αρχή μέχρι το τέλος των πανέμορφων φαραγγιών.
Οι διαδρομές πολλές για αρχάριους,για αθλητές,για οικογένειες,για μαθητές αλλά και για ανθρώπους που αγαπάνε τις ακραίες συνθήκες.


Όσοι αποφασίσετε να αφιερώσετε 4-6 ώρες οπλιστείτε με την αγάπη σας για την φύση και τον αθλητισμό και το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει.







Γιάννης Ιωαννίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !