27 Ιουλίου 2016

Μήνυση στην εφημερίδα Ελευθερία της Λάρισας από τον Αλέξη Κούγια

Με μήνυση στην εφημερίδα «Ελευθερία», απαντάει ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας πως θέλουν να δυσφημίσουν την ΑΕΛ, λέγοντας πως βρίσκεται στο άρμα του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, στη σελίδα της ΑΕΛ

«Eυρισκόμενος στη Λάρισα για επαγγελματικούς λόγους διάβασα το χθεσινό φύλλο της εφημερίδας Ελευθερία και το ρεπορτάζ του Σωτήρη Κέλλα τόσο στη πρώτη σελίδα αλλά και το ολοσέλιδο εσωτερικά.
Είμαι βέβαιος πως και ο πλέον αδαής περί του ποδοσφαίρου αντιλαμβάνεται ότι ο σκοπός ήταν να δυσφημίσουν την ΑΕΛ και να δείξουν ότι βρίσκεται στο άρμα του Ολυμπιακού. Το ρεπορτάζ αυτό το έκανε ο Σωτήρης Κέλλας,ο οποίος όταν έρχεται η αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού στα Φάρσαλα τρώνε όλοι μαζί μπροστά στη σημαία της ομάδας τους.
Διάβασα και το σημερινό φύλλο που κυκλοφορεί και διαπίστωσα πως ενώ η συκοφαντική μου δυσφήμιση ήταν πρωτοσέλιδη και ολοσέλιδη στο εσωτερικό,η ΑΛΗΘΕΙΑ η οποία αποδεικνύεται όχι από απλώς υποκειμενικές προσεγγίσεις αλλά από δικαστικά έγγραφα κοινοποιημένα από δικαστικούς επιμελητές τον Ιανουάριο του 2016 για την οποία η έγκριτη εφημερίδα και ο Κέλλας αφιέρωσαν ένα μονόστηλο οκτώ σειρών χωρίς επικεφαλίδα με μικρά γράμματα χωρίς να είναι δυνατόν να πληροφορηθεί κανένας την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Η απάντηση στην δυσφήμιση μου από την εφημερίδα και τον Σωτήρη Κέλλα θα είναι μια και μοναδική.
Θα τους μηνύσω και θα τους ενάγω τόσο για τις παλιές δημοσιευμένες συκοφαντικές ανακοινώσεις οργανωμένων οπαδών και αντιπάλων ομάδων αλλά και για όσα έχουν γράψει μέχρι σήμερα.
Αυτή είναι η μοναδική μου απάντηση και μην τολμήσει η διεύθυνση της εφημερίδας να στείλει τα γνωστά μηνύματα φιλίας γιατί θα δημοσιοποιήσω τα παλιά».

http://www.sentragoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !