15 Μαρτίου 2016

ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΑ ΡΥΑΚΙΑ 2016Την εκδήλωση, «Κούλουμα στα Ρυάκια 2016»  πραγματοποίησε την Καθαρά Δευτέρα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ρυακίων ¨Η ΡΟΔΑΝΗ¨ . Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της κοινότητας Ρυακίων,
λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν.
Την εορταστική ατμόσφαιρα, τόνισε το πρόγραμμα που παρουσίασαν ειδικά για την ημέρα αυτή, τα δύο χορευτικά μας τμήματα, το παιδικό και το εφηβικό.
Οι κυρίες του Συλλόγου μας, από νωρίς ετοίμασαν, με παραδοσιακή ντόπια συνταγή, την νοστιμότατη φασολάδα  και τα υπόλοιπα σαρακοστιανά εδέσματα (τουρσί, ελιές, ταραμά) που προσφέρθηκαν στους παραβρισκόμενους. Τον μπουφέ συμπλήρωναν ζεστές λαγάνες από τον φούρνο του χωριού μας, και μυρωδάτο τσίπουρο.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Ιερείς: Πατήρ Γεώργιος και Πατήρ Χρήστος, ο Δήμαρχος Πυδνας-Κολινδρού κ. Λαγδάρης Ευάγγελος, ο Αντιδήμαρχος κ. Κακάνης Κων/νος, ο Αντιδήμαρχος κ. Τουλούπας Νικόλαος, ο Δημ. Σύμβουλος κ. Λιόλιος Ιωάννης ο Δημ. Σύμβουλος κ. Ζαφείρης Δημήτρης και οι Σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας Ρυακίων, κοι Κακάνης Βασίλειος, Κακάνης Δημήτριος και Θεοχαρόπουλος Θωμάς.
Η εκδήλωση έκλεισε με χορούς από τους παραβρισκόμενους και τα μέλη του Συλλόγου μας. 
Το Δ.Σ. σας εύχεται Καλή Σαρακοστή και του χρόνου με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !