30 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Νίκος Γκάλης στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Θεσσαλονίκης ;

Πολιτικό «φλερτ» ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το Νίκο Γκάλη έχει δημιουργηθει το τελευταίο διάστημα. Άνθρωποι του κόμματος επιθυμούν να πείσουν τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ να πολιτευτεί και μάλιστα έγιναν προσπάθειες για συνάντηση του ίδιου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει στο προσκήνιο σενάρια που αφορούν σε πιθανή παρουσία του ονόματος του Γκάλη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Θεσσαλονίκης.


Στο παρελθόν, έχουν υπάρξει άλλες δύο περιπτώσεις που ανάλογο σενάριο έχει «παίξει» στα ρεπορτάζ και συγκεκριμένα το 1996, όταν είχε γίνει προσέγγιση από συνεργάτη του Μιλτιάδη Έβερτ και το 2009, λόγω της παρουσίας του «Gangster» σε εκδήλωση του ευρωβουλευτή, Μαργαρίτη Σχοινά.


Στη Νέα Δημοκρατία θεωρούν πως θα έχουν κάνει μία πολύ σημαντική κίνηση, αν τον πείσουν να πολιτευτεί, ενώ είχε γίνει προσπάθεια για να συναντηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί του στο πλαίσιο της πρόσφατης ΔΕΘ.




πηγή: sdna

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !