9 Αυγούστου 2017

Κάηκε μίνι μάρκετ στο χωριό Γεράνεια Ελασσόνας



Κάηκε μίνι μάρκετ στο χωριό Γεράνεια Ελασσόνας και μετά από επικοινωνία που υπήρξε από μέλος της οικογενείας ζητείται κινητοποίηση και βοήθεια με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας μας, ώστε να στηριχτεί η προσπάθεια που κάνουν να επαναφέρουν την επιχείρηση στην προτέρα κατάσταση.




Όπως αναφέρεται στην σελίδα στο facebook που δημιουργήθηκε για αυτό τον λόγο με τίτλο: "Βοηθάμε την πυροπαθή οικογένεια από τα Γεράνεια Ελασσόνας" στο λινκ:

https://www.facebook.com/HelpFireVictimsGeraneiaElassonas/

"Καλησπέρα σας,

θα ήθελα να σας πω πως στις σημερινές εποχές τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Έλληνα πολίτη και ιδιαίτερα για τις μικρομεσαίες οικογένειες. Όποιος έχει την καλή διάθεση ας αφιερώσει δύο λεπτά από τον χρόνο του διαβάζοντας αυτό το κείμενο.

Μια 6ημελής οικογένεια μικρής τάξης στα Γεράνεια του νομού Λαρίσης βιώνει την απόλυτη πτώχευση καθώς είχε ένα μίνι μάρκετ το οποίο άρπαξε φωτιά από άγνωστη αιτία και δυστυχώς δεν ήταν ασφαλισμένο.

Επιπρόσθετα κάηκε και το μισό σπίτι δίπλα από το μαγαζί και οι ζημιές κυμαίνονται άνω των εξήντα χιλιάδων ευρώ. Το μαγαζί αυτό ήταν η μόνη πηγή εσόδων της 6μελής οικογένειας και για αυτόν τον λόγο ζητάμε την βοήθεια σας για να ξεκινήσουν από την αρχή.

Όποιος μπορεί να δώσει κάτι από το υστέρημά του στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό ώστε να βοηθήσει όσο γίνεται.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ. 397/686844-49
IΒΑΝ GR1501103970000039768684449 ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΚΟΡΗ)

Παρακαλώ να αναγράφετε στην κατάθεση σας ως αιτιολογία Δωρεά".

http://www.elassona-city.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !