15 Φεβρουαρίου 2017

ΣΜΑ Γανόχωρας: Ο πανικός σας είναι πλέον εμφανέστατος!



Αφού όπως φαίνεται "τα παπαγαλάκια" δεν κατάφεραν να μας πείσουν εμάς τους ιθαγενείς της Γανόχωρας ότι ο ΣΜΑ είναι ότι καλύτερο μας έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια στο χωριό μας, (άρα δεν αξίζετε το μισθό σας κύριοι) ανέλαβε δράση το "βαρύ πυροβολικό" του Δήμου Κατερίνης. Το Γραφείο Τύπου και ενημέρωσης.




Έτσι με σημερινό του δημοσίευμα (κακή αντιγραφή πρέπει να σας πω κύριοι) έρχεται να μας πει με λόγια πια ότι μας έδειχνε το βίντεο του Σαββατοκύριακου. Και το πιο εξοργιστικό στο σημερινό δελτίο τύπου που εξέδωσε επίσημα ο Δήμος Κατερίνης, είναι ότι συνεχίζει να μας φέρεται ως ανυποψίαστους και ανίδεους ιθαγενείς που μπορεί να μας πείσει με ψεύτικες χάντρες και καθρεφτάκια ότι ενδιαφέρεται για το καλό μας. Προφανώς έχει ξεμείνει απο επιχειρήματα και πια αναμασάει (σαν μηρυκαστικό) κλεμμένα επιχειρήματα που ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν.




Λοιπόν κύριοι, σας έχουμε νέα! Εκτίθεστε και μάλιστα εκτίθεστε άσχημα! Καλά είναι (όσο έχετε καιρό ακόμη) να σταματήσετε αυτό που κάνετε, ή αφού δεν μπορείτε να το κάνετε εσείς σωστά, προσλάβετε τουλάχιστον ανθρώπους που και το έχουν και γνωρίζουν πως ν' αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις . Καταστάσεις θυμίζουμε, που ΕΣΕΙΣ προκαλέσατε εξαρχής με την συμπεριφορά σας προς εμάς τους κατοίκους της Γανόχωρας.





Δεν γνωρίζουμε την έκβαση της υπόθεσης, αλλά μπορούμε να σας υποσχεθούμε με σιγουριά ότι δεν θα παραδοθούμε αμαχητί στις όποιες ορέξεις σας να ισοπεδώσετε το χωριό μας και την κοινωνία μας.




Γνωρίζουμε ότι οι συγκρούσεις έχουν θύματα απ' όλες τις πλευρές, και η αλήθεια είναι πως δεν θέλουμε να συγκρουστούμε. Όχι όμως πως αν μας αναγκάσετε, δεν θα το κάνουμε. Και πιστέψτε μας, δεν θέτε ούτε εσείς να συγκρουστείτε με την ενωμένη Γανόχωρα...





Κάτοικος Γανόχωρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !