25 Ιανουαρίου 2017

Ενημερωτικές ομιλίες για την πρόληψη και αντιμετώπιση των εποχικών ιώσεων στους Παιδικούς Σταθμούς



Κύκλο ενημερωτικών ημερίδων για το προσωπικό, τους γονείς των φιλοξενούμενων παιδιών, καθώς και για το ευρύ κοινό, με θέμα την πρόληψη και αντιμετώπιση των εποχικών ιώσεων, στους παιδικούς σταθμούς του ΟΠΠΑΠ υλοποιεί ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης.

Ομιλητές των εκδηλώσεων, οι οποίες ξεκίνησαν τη Δευτέρα 23/01 είναι οι παιδίατροι: Γερακάρης Λεωνίδας, Ζέρβας Απόστολος, Καραμήτσιου Όλγα, Τσίγκα Αθανασία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ομιλιών στους Παιδικούς Σταθμούς διαμορφώνεται ως εξής:




3ος - Σήμερα Τετάρτη 25/01 & ώρα 17:00

4ος - Σήμερα Τετάρτη 25/01 & ώρα 14:30

2ος & 5ος - Σήμερα Τετάρτη 25/01 & ώρα 18:00




6ος - Αύριο Πέμπτη 26/01 και ώρα 15:00

Την ικανοποίηση του, για την υποδειγματική λειτουργία της συγκεκριμένης δράσης εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ, Θεόδωρος Παυλίδης, ο οποίος παρέστη στην έναρξη των ενημερωτικών εκδηλώσεων, όπου μετέφερε το χαιρετισμό του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη.

Επιπλέον, σημείωσε τη μεγάλη συμμετοχή των δημοτών, που αγκαλιάζουν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ενώ όπως τόνισε:



«Πέρα από τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης και εκπαίδευσης, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων των παιδικών σταθμών του Οργανισμού μας εφαρμόζουμε δράσεις προληπτικής ιατρικής. Γενικότερα θέτουμε σε προτεραιότητα και υλοποιούμε δράσεις που προάγουν την υγεία, την υποστήριξη, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, γονείς, παιδαγωγούς, καθώς και στο προσωπικό των παιδικών σταθμών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !