14 Ιανουαρίου 2017

Γιαννιτσά: Ενημερωτική σύσκεψη για την προαστιακή σιδηροδρομική σύνδεση



Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι διοργανώνεται εκδήλωση την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου

ώρα 17:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας, κατά την οποία θα παρουσιαστεί η Αναγνωριστική Μελέτη Χάραξης της προαστιακής σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης – Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών, με επέκταση της γραμμής προς την Αλμωπία και οι εξελίξεις για την επικαιροποίηση της Μελέτης Σκοπιμότητας – Βιωσιμότητας του προτεινόμενου δικτύου.

Την παρουσίαση της Αναγνωριστικής Μελέτης θα πραγματοποιήσει ο Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού του ΟΣΕ Γ. Σαμπατακάκης, ενώ τις εξελίξεις για την επικαιροποίηση της Μελέτης Σκοπιμότητας – Βιωσιμότητας ο καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ Χ. Πυργίδης.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή της Γενικής Γραμματέως Υποδομών Πέτης Πέρκα και του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΣΕ Κ. Πετράκη.

Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί οι βουλευτές του Νομού, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, η Αναπ. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Α. Αηδονά, οι Δήμαρχοι των Δήμων Πέλλας, Έδεσσας, Σκύδρας και Αλμωπίας, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, η Πρωτοβουλία Πολιτών για το Σιδηροδρομικό Δίκτυο του Ν. Πέλλας, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας, το Επιμελητήριο Πέλλας, καθώς και άλλοι φορείς του νομού όπως οι Εμπορικοί Σύλλογοι, οι σύλλογοι εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Έδεσσας, Γιαννιτσών και Αριδαίας, η Ένωση Ξενοδόχων και ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Λουτρακίου κ.ά.

Η εκδήλωση είναι ιδιαίτερης σημασίας, αφού εκτός από την πρώτη παρουσίαση της χάραξης της προαστιακού σιδηροδρόμου θα γίνει και η ανάλυση των επόμενων βημάτων προς την υλοποίηση του προτεινόμενου δικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !