23 Δεκεμβρίου 2016

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ



Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς, αλληλεγγύης και φιλανθρωπικού σκοπού προς τους συνανθρώπους μας, ευαισθητοποιήθηκε η Ακαδημία του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ μέσω των μικρών ποδοσφαιριστών της ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα και ότι άλλο θα μπορούσε να προσφερθεί με αγάπη. Τρόφιμα που είναι απαραίτητα για την καθημερινή διαβίωση αδύνατων συμπολιτών μας ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές, με τα τμήματα της Ακαδημίας, τους προπονητές, τους εφόρους, τους παράγοντες, τα μέλη του Δ.Σ., του προέδρου και φυσικά τους γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας που πάντα στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθεια και εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Στους χώρους του γηπέδου μετά από επίσκεψη βρέθηκε και ο γνωστός ποδοσφαιριστής της ιταλικής ομάδας Α.C. PISA 1909 Γιώργος Μακρής, φίλος του προέδρου και γνωστός από την πλούσια παρουσία του στο πιερικό και ελλαδικό ποδόσφαιρο, έχοντας δεθεί στενά με την πόλη της Κατερίνης.

Ο νους και η καρδιά μας, αυτές τις Άγιες Μέρες που είναι μέρες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης είναι περισσότερο κοντά στο συνάνθρωπό μας από οποιαδήποτε άλλη στιγμή του χρόνου, Ας προσπαθήσουμε λοιπόν, να τις ζούμε πιο συχνά όλο το χρόνο. Ας έχουμε μέσα στις καρδιές μας το μήνυμα της αγάπης που μας έφερε ο Χριστός κι ας αφήσουμε τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές να χαρούν το ελπιδοφόρο μήνυμα χαράς και αγάπης που ρέει μέσα τους.

Ο «ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ» σας εύχεται για τις Άγιες Ημέρες της Γεννήσεως του Θεανθρώπου και της ελεύσεως του Νέου Έτους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος 2017, με υγεία και ευημερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !