19 Δεκεμβρίου 2016

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια


Πριν τέσσερα χρόνια τότε που ο δήμαρχος Κατερίνης κύριος Χιονίδης δεν πήρε το δέντρο που έφερε η εθελοντική ομάδα να το βάλει στην πλατεία Δημαρχείου προφασιζόμενος διάφορες δικαιολογίες .


Αυτό το δέντρο ήταν το μεγαλύτερο όλων που κόπηκαν εκείνη τη χρονιά από τα μέλη της ομάδας κάτω από τρομερά αντίξοες συνθήκες στα Πιέρια Όροι κοντά στο παλιό χωριό Καταφύγη .

Ένα δέντρο που κουβαλήθηκε μέσα από οργωμένο χωράφι φορτώθηκε με τα χέρια στο φορτηγό και ο κύριος Χιονίδης παρ όλο που είχε υποσχεθεί δια του υπεύθυνου Αντιδημάρχου του να το βάλει στην πλατεία δημαρχείου το άφησε στον χώρο τις εμποροπανήγυρης .

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει από την εθελοντική ομάδα κυριολεκτικά "στο παρά πέντε" πρόταση στην " Νεολαία Ποντιακών Σωματίων " του νομού μας να τοποθετηθεί στην πλατεία Γενοκτονίας και μετά την σχετική έγκριση από τις υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης τοποθετήθηκε εκεί και στην συνέχεια στολίστηκε από τους νεολαίους μας .

Για κάποιους συνδημότες μας που ενδεχομένως έχουν κάποιες απορίες η ενδοιασμούς για την στάση του Δημάρχου μας σε ότι έχει να κάνει με τις Δράσεις της Εθελοντικής Ομάδας σας λέμε πως " αυτή η κολόνια κρατάει χρόνια " εκ μέρους του Δημάρχου και κατ' επέκταση του δήμου Κατερίνης .

Ίσως και να είναι και η αιτία που φέτος μετά και το περυσινό φιάσκο με τα "σπιτάκια στην πλατεία Δημαρχείου" να απολαμβάνουν η συνδημότες μας ένα πανέμορφο θέαμα στο " Πάρκο των Χρωμάτων " ακόμα και έτσι αγαπητοί μου συνδημότες πιστεύω πως η εθελοντική ομάδα εξακολουθεί να πρωτοπορεί και να δίνει μαθήματα ! ! !

Αρκεί αυτοί που παίρνουν αυτά τα μαθήματα να μπορούν να τα βελτιώσουν προς το καλύτερο τόσο προς την οικονομική διαχείριση όσο και στο τελικό αποτέλεσμα .

Ακολουθεί ένα βίντεο από την τοποθέτηση του δέντρου στην πλατεία Γενοκτονίας , και μερικές φωτογραφίες από την μετάβαση και την κοπή των δένδρων στα Πιέρια .

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές .

Αλχαζίδης Αναστάσιος
Δημότης Δήμου Κατερίνης

https://www.facebook.com/anastasios.alchazidis/videos/424113210990492/?l=5080501747765565609

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !