17 Δεκεμβρίου 2016

Το φυσικό αέριο στην Ελασσόνα από το καλοκαίρι του 2017

Το δεύτερο εξάμηνο του 2017 οι πολίτες της Ελασσόνας θα απολαμβάνουν τα οφέλη του φυσικού αερίου καθώς τους πρώτους μήνες του νέου έτους ξεκινούν οι εργασίες επέκτασης του δικτύου του φυσικού αερίου στην Ελασσόνα.

Σχετικές ανακοινώσεις έκαναν σήμερα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΕΠΑ Θεσσαλίας – Θεσσαλονίκης Λεωνίδας Μπακούρας, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νικόλαος Ευαγγέλου και η Υπεύθυνη Νέων Συνδέσεων και Ανάπτυξης Δικτύου Ευθυμία Καλογήρου.
«Οι επενδύσεις της εταιρίας για το 2017 προβλέπουν την επέκταση του δικτύου μετά τον Τύρναβο και στην Ελασσόνα» είπε ο κ. Μπακούρας ο οποίος υπογράμμισε «ότι για να υλοποιηθεί η επέκταση υπήρξε άριστη συνεργασία με τη δημοτική αρχή τα δύο τελευταία χρόνια». Ο δήμαρχος Ελασσόνας χαρακτήρισε «ως ξεχωριστή μέρα την σημερινή για την Ελασσόνα καθώς σύντομα τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τα οφέλη ενός προϊόντος που παρέχει πολλαπλά οφέλη στους τομείς της οικονομίας αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος».

Η κυρία Καλογήρου παρουσίασε τέλος το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησης της επένδυσης και αναφέρθηκε στις διαδικασίες καταγραφής του ενδιαφέροντος των πολιτών για τη σύνδεσή τους με το δίκτυο του φυσικού αερίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !