13 Ιουνίου 2016

Βρήκε τη βιολογική μητέρα του ύστερα από 14 χρόνια και την ερωτεύτηκε

Ο 19χρονος Shane Burke εντόπισε τη βιολογική του μητέρα Rose Bestall, με την οποία είχαν χωριστεί όταν εκείνος ήταν μόλις πέντε ετών, μέσω Facebook.
Μητέρα και γιος είχαν μια συγκινητική επανένωση και έβαλαν στόχο να αναπληρώσουν το χαμένο χρόνο.

Καθώς όμως οι εβδομάδες περνούσαν, ο Burke άρχισε να νιώθει μπερδεμένος σχετικά με τα συναισθήματά του προς την Bestall και τελικά παραδέχθηκε πως τον έλκυε ερωτικά.
Η γυναίκα, που είχε δώσει τον γιο της για υιοθεσία, δήλωσε πως η εκδήλωση της ερωτικής αγάπης από την πλευρά του της προκάλεσε ένα «τεράστιο δίλημμα».
«Ήξερα πως τα συναισθήματα του Shane ήταν εντελώς λάθος αλλά τον έψαχνα τόσο καιρό και δεν ήθελα να τον απωθήσω ξανά πάλι», εξομολογήθηκε, «το συζήτησα με τον σύζυγό μου και  εξήγησα στον Shane πως τον αγαπώ άνευ όρων ως μητέρα του και πως η σχέση μας δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι άλλη εκτός από σχέση μητέρας- γιου».
sodadlfa2
Ο Burke τόνισε πως πάντα ένιωθε ατελής και πάντα αναρωτιόταν για τους βιολογικούς γονείς του και για το εάν είχε αδέλφια. Οι θετοί γονείς του τού είχαν πει τα ονόματά τους αλλά δεν κατάφερνε να επικοινωνήσει με τη βιολογική μητέρα του στο Facebook επειδή είχε κλειδωμένο τον λογαριασμό της.
Έτσι απευθύνθηκε στον γιο της, Nicholas, και έστειλε μια φωτογραφία της στην οποία η μητέρα του τον αναγνώρισε λόγω της ομοιότητάς με τον πατέρα του.
Αφού επικοινώνησαν online συναντήθηκαν και από κοντά και ο Burke πήγε να μείνει μαζί της για μερικές εβδομάδες. Τότε ο 19χρονος παραδέχθηκε πως ένιωθε ερωτευμένος με τη μητέρα του, κάτι που την ανάγκασε να απομακρυνθεί.
«Τώρα αγαπώ τη Rose επειδή είναι η μητέρα μου, τίποτα περισσότερο. Την αποκαλώ Rose επειδή ακόμα προσαρμοζόμαστε και ίσως κάποτε να την αποκαλέσω μαμά», δήλωσε σε βρετανική εφημερίδα ο νεαρός άνδρας. Ο ίδιος εκτιμά πως ένιωσε «γενετική σεξουαλική έλξη», μια «πάθηση» στην οποία εκδηλώνεται σεξουαλική έλξη μεταξύ συγγενών όταν συναντώνται στην ενήλικη ζωή τους. Εξομολογήθηκε πως πέρασε μια «μπερδεμένη φάση» αλλά η μητέρα του έδειξε κατανόηση και τώρα προσπαθούν και οι δύο να έχουν μια κανονική σχέση.
Η Bestall, που έχει άλλα τέσσερα παιδιά, έμεινε έγκυος στον Burke σε ηλικία μόλις 15 ετών από τον τότε φίλο της και συνομήλικό της John Smith.
Οι υπηρεσίες πρόνοιες είχαν τότε αναλάβει τη φροντίδα του κρίνοντας πως η μητέρα του ήταν πολύ νέα για να τον προσέχει. Ωστόσο τον επισκεπτόταν μέχρι που υιοθετήθηκε στα πέντε του.
Το ζήτημα της κηδεμονίας του η Bestall το έφτασε στο Ανώτατο Δικαστήριο αλλά τότε, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο δικαστής έκρινε πως ο Burke είχε ήδη καλά τακτοποιηθεί με τους θετούς γονείς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !