18 Απριλίου 2016

Αθήνα -Γιάννενα ή Καβάλα ή Αλεξανδρούπολη μόνο με 19 ευρώ !

Με μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά η Ολυμπιακή προσπαθεί να προσελκύσει πελάτες στις πτήσεις της από τρεις πόλεις της χώρας προς την Αθήνα. Έτσι λοιπόν όσοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν από την Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη και τα Γιάννενα προς την πρωτεύουσα μπορούν να εξασφαλίσουν φθηνό εισιτήριο που ξεκινάει από 19€ εφόσον κάνουν την κράτησή τους μέχρι μεθαύριο Τετάρτη 20 Απριλίου 2016. Η τιμή αυτή δεν
ισχύει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και ιδιαίτερα μάλιστα μέσα στις γιορτές του Πάσχα αλλά αφορά σε όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν από τις 5 Μαΐου και μετά με καταληκτική ημερομηνία την 29η Οκτωβρίου 2016. Ο αριθμός των εισιτηρίων που θα διαθέσει η Ολυμπιακή σ’ αυτήν την προνομιακή και ελκυστική τιμή θα είναι συνολικά 10.000 γι’ αυτό και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει άμεσα να σπεύσουν να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους και να προμηθευτούν τα φθηνά εισιτήρια.
Η προσφορά αυτή της Ολυμπιακής ισχύει και για τις πτήσεις από Αθήνα για Καβάλα, Αλεξανδρούπολη και Γιάννενα αλλά σ’ αυτήν την περίπτωση η τιμή ξεκινά από 41€.

Όροι και προϋποθέσεις
Φυσικά για να εξασφαλίσει κανείς αυτήν την προσφορά οφείλει να γνωρίζει και τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν από την εταιρία.
Aφορά λοιπόν σε απευθείας πτήσεις προς/από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, και Καβάλα, για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Ισχύει για ναύλους Golight. Aφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 20/04/2016 για πτήσεις που εκτελούνται με την Olympic air από 05/05/2016 έως και 29/10/2016. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 19 ευρώ για πτήσεις προς την Αθήνα και από 41 ευρώ για πτήσεις από την Αθήνα στην κατηγορία Golight. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με ναύλο GoLight.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !