18 Απριλίου 2016

Θεσσαλονίκη: Μετανάστες δίνουν μέχρι και 100 ευρώ για σεξ!

Χρυσές δουλειές κάνουν οι οίκοι ανοχής της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με ρεπορτάζ του Athens Magazine. Στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα οι ιδιοκτήτες τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, αφού μιλούν για απότομη αύξηση την πελατεία τους. Οι καλύτεροι πελάτες είναι οι μετανάστες, οι οποίοι αποδεικνύονται... μερακλήδες, αφού δεν διστάζουν να δώσουν έως και 100 ευρώ για πρωκτικό σεξ.

"Εκτός από τις λεγόμενες περιπτύξεις, ζητούν από τα κορίτσια πρωκτικό σεξ. Υπάρχουν κοπέλες που το δέχονται, αλλά δεν το κάνουν όλες. Συνήθως πρόκειται για πελάτες με σχετικά καλή οικονομική άνεση, καθώς για την υπηρεσία αυτή δίνουν 100 ευρώ!" δηλώνει επιχειρηματίας στην Espresso.

Εκτός από τους ιδιοκτήτες, ικανοποιημένες δείχνουν και οι Αρχές, καθώς έχουν μειωθεί οι καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης αλλά και trafficking στους καταυλισμούς προσφύγων. Όταν πέφτει το σκοτάδι κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει εκεί μέσα ενώ δεν αποκλείεται σύμφωνα με τις Αρχές να λειγουργεί και κρυφός οίκος ανοχής όπου γυναίκες προσφυγες εκδίδονται με την θέλησή της ή με την βία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !