18 Απριλίου 2016

Βρήκε τα ρούχα του να πωλούνται στη λαϊκή!

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν σε λαϊκή αγορά της Αιγιάλειας , όταν πολίτης ο οποίος πριν λίγα εικοσιτετράωρα είχε πέσει θύμα διάρρηξης, πήγε να αγοράσει ρούχα, για να έχει κάτι ν’ αλλάξει.

Είχε προηγηθεί η είσοδος αγνώστων στο σπίτι του στο Λόγγο, οι οποίοι σήκωσαν χρήματα, χρυσαφικά αλλά και οτιδήποτε να φορεθεί.
Ο άτυχος άντρας όταν επέστρεψε στο σπίτι του διαπίστωσε πως δεν του είχαν αφήσει τίποτα και στη συνέχεια πήγε στο πατρικό του προκειμένου να βολευτεί με ρούχα που είχε αφήσει εκεί.
Μετά από δύο ημέρες μετέβη σε λαϊκό αγορά στο Δήμο Αιγιάλειας προκειμένου να πάρει «μια αλλαξιά ρούχα».
Κατά την πραγματοποίηση της σχετικής …έρευνας αγοράς και στην προσπάθεια να βρει μεγέθη ρούχων που να του πηγαίνουν , έκπληκτος εντόπισε σε έναν από τους πάγκους που κοιτούσε ένα μπουφάν και τρεις μπλούζες, τις οποίες του είχαν «σηκώσει» πριν από λίγες ημέρες από το σπίτι του.
Ακλούθησαν σκηνές ροκ, με το θύμα της διάρρηξης να γυρίζει ανάποδα τον πάγκο της λαϊκής και τον πωλητή να αναζητεί έντρομος καταφύγιο για να σωθεί από το μένος του, υποψήφιου πελάτη.
Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν λίγο , ο έμπορος «ανακρινόμενος» από τον πελάτη αποκάλυψε, πως τα συγκεκριμένα ρούχα μαζί με κάποια άλλα, τα είχε προμηθευτεί την προηγούμενη ημέρα από αλλοδαπούς, τους οποίους δεν γνώριζε, σε τιμή ευκαιρίας.
Η συνέχεια ωστόσο αναμένεται να δοθεί σε δικαστικες αίθουσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !