18 Απριλίου 2016

Κατερίνη: Η οικογένεια Γούτσιου έβγαλε πέντε παιδιά που παίζουν μπάλα!

Ο  αγώνας ανάμεσα στο Ρήγα Φεραίο και τον Πιερικό στο Βελεστίνο αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαπιστώσουμε πως η οικογένεια Γούτσιου εκ Κατερίνης έβγαλε πέντε παιδιά που παίζουν μπάλα!

Πέρα από τον Παναγιώτη που διανύει την έκτη του σεζόν στην άμυνα των Κυανόλευκων και τον δεξί οπισθοφύλακα Ραφαήλ που ανήκει από τον Χειμώνα στον Πιερικό ύστερα από την περιπέτειά του στην τρίτη κατηγορία της Τσεχίας, θεατής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης που αγωνίζεται στο Α'  Τοπικό της Μαγνησίας με τη φανέλα του Σαρακηνού.
Μήπως μπερδευτήκατε;
Η ποδοσφαιρική φαμίλια απαριθμεί ακόμα δύο μέλη, τον 30χρονο Δημήτρη που παίζει στην πρώτη τοπική κατηγορία της Πιερίας αλλά και την 17χρονη Μαρία που διέκοψε την ενασχόλησή της με το άθλημα λόγω πανελληνίων ωστόσο είναι στο... ποδοσφαιρικό κουρμπέτι από τα 14 της και μάλιστα έχει παίξει στη Β' Εθνική Γυναικών με τις Πιερίδες Μούσες!
Σαφώς και μιλάμε για μία άκρως ποδοσφαιρική οικογένεια με τα δύο αδέρφια να βρίσκονται στη Μαγνησία λόγω δουλειάς καθώς είναι στρατιωτικοί. Αυτή φυσικά η ευκαιρία αποδείχθηκε λίρα εκατό για το σύλλογο του Βελεστίνου όσον αφορά τον Παναγιώτη. Από τα πρώτα δείγματα γραφής αυτής της χρυσής σελίδας στη νεότερη ιστορία του σωματείου με αποκορύφωμα την εξασφάλιση της παρουσίας για τέταρτη σερί σεζόν στη Γ' Εθνική, ο Ρήγας Φεραίος έχει στις τάξεις του έναν αξιόμαχο -και έμπειρο πλέον- σέντερ μπακ αλλά κυρίως, όπως όλοι παραδέχονται, έναν αδαμάντινο χαρακτήρα.
επιμέλεια θέματος: Φοίβος Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !