9 Σεπτεμβρίου 2016

Έλληνας λήστεψε οικογένεια Αλβανών στα Καμμένα Βούρλα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr στις 10:00 χθες το πρωί ένας άνδρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του (φορούσε τζόκεϊ και μαντήλι), μπήκε σε ένα σπίτι στα Καμένα Βούρλα, όπου διαμένει μια οικογένεια από την Αλβανία.

Εκείνη την ώρα ο άνδρας ήταν στη δουλειά και στο σπίτι ήταν η 28χρονη μητέρα με τα δυο μικρά παιδιά της ηλικίας 5 και 2 ετών περίπου. Ο ληστής απείλησε με μαχαίρι τη μητέρα μπροστά στα παιδιά και ζήτησε τα χρήματα. Η νεαρή μητέρα του έδωσε 6.000 ευρώ που είχαν στο σπίτι και ο δράστης εξαφανίστηκε.
Το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων που ενημερωθηκε άμεσα ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να εντοπίσει έναν ύποπτο 40χρονο ο όποιος διαμένει στην περιοχή των Καμένων Βούρλων. Αρχικά ο δράστης αρνιόταν ότι έχει σχέση με τη ληστεία, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει τους αστυνομικούς οι οποίοι βρήκαν και τα χρήματα που είχε κρύψει ο δράστης. Τελικά αναγκάστηκε να ομολογήσει και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !