24 Οκτωβρίου 2017

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε αρκετά δημόσια κτίρια του Δήμου Σερβίων Βελβεντού λόγω χρεώνΗ ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο πρώην δημαρχείο Βελβεντού και νυν κοινοτικό κατάστημα, αλλά και στο ΚΕΠ Βελβεντού, υλοποιώντας όσα ανέφερε το προ ημερών σχετικό έγγραφό της προς το Δήμο, για την υπέρογκη οφειλή των 1.268.000 ευρώ!
Επίσης έχει διακοπεί το ρεύμα στο δημοτικό φωτισμό στη περιοχή “Μετόχι”,


αλλά και στο δημοτικό κτίριο του Παλαιογράτσανου.
Φυσικά, μαζί με το ρεύμα έχει κοπεί και το τηλέφωνο, με τους δημότες να μη μπορούν να επικοινωνήσουν ούτε με το δημοτικό κατάστημα, ούτε με το ΚΕΠ Βελβεντού!

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βασίλης Κωνσταντόπουλος,νδηλώνει:
“Αυτό δε συνέβη με κανέναν πρώην δήμαρχο, όσο μεγάλα και αν ήταν τα χρέη” τονίζει ο κ. Κωνσταντόπουλος, προσθέτοντας πως “είναι
άσχημο και προσβλητικό για την περιοχή μας. Ο δήμαρχος δε φρόντισε έγκαιρα να πληρώσει έστω ένα μικρό ποσό και να προχωρήσει σε σχετική ρύθμιση προς τη ΔΕΗ. Η ευθύνη είναι και προσωπική, αλλά και της δημοτικής αρχής, σε όλες τις εκφράσεις της, γιατί εδώ και τρία χρόνια δεν ασχολήθηκαν εμπεριστατωμένα και δεν έδωσαν ούτε ένα ευρώ. Ούτε, όμως, φρόντισε η δημοτική αρχή να καταρτίσει μια εμπεριστατωμένη μελέτη για τα δημοτικά τέλη και την τιμολόγησή τους, ώστε να αποφασίσει αρμοδίως το Δημοτικό Συμβούλιο. Εμείς θεωρούμε πως, αν γίνει εξοικονόμηση πόρων και μείωση εξόδων, τότε ίσως δε θα χρειαστούν και αυξήσεις. Όμως τρία χρόνια τώρα δεν είχαν μαζέψει τα τέλη…αν αυτό είχε συμβεί τότε, φυσικά, θα είχε πληρωθεί η ΔΕΗ, αλλά και ένα μεγάλο μέρος της οφειλής προς τη ΔΙΑΔΥΜΑ και, φυσικά, δε θα έκοβαν το ρεύμα…”

πηγη:kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !