21 Αυγούστου 2017

Αιγινιακός -Βέροια 1-0 για το Κύπελλο Ελλάδος



Το πρώτο βήμα για τη πρόκριση στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε ο Αιγινιακός που κέρδισε τη Κυριακή το απόγευμα τη Βέροια με 1-0. Μόνο που η ομάδα της Ημαθίας αγωνίστηκε με μόνο μια ενδεκάδα καθώς ο τεχνικός της Βέροιας δεν είχε άλλους παίκτες στη διάθεση του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.


Το μοναδικό γκολ του αγώνα το πέτυχε ο Νίκος Ζούρκος στο 58' ενώ ο Αιγιανιακός είχε και δοκάρι στο 41' με τον Λεφίδη. Όσο για τη ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (30/8).


Το παιχνίδι φυσικά και δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με ελάχιστες φάσεις, με τις δυο ομάδες ανέτοιμες και με τη ζέστη να παίζει τον ρόλο της όπως φυσικά και η κούραση για την ομάδα της Βέροιας που δεν μπορούσε να κάνει ούτε αλλαγές στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το γκολ του αγώνα επετεύχθη στο 58' όταν ο Στεργίου έκανε το γέμισμα, ο Δωματάς με ανάποδη κεφαλιά γέμισε και ο Ζούρκος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και ακολούθως μέσα από τη γραμμή.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Λεφίδης (78' Στόικος), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πολύζος, Γκατσολάρι, Ζούρκος (83' Ταουσάνης), Παπαδόπουλος, Βλάχος, Στεργίου (63' Μενικάλι), Δωματάς.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σοϊλεμέζογλου, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Ράδης, Καψάλης, Δόρης, Λάσκαρης, Λίταινας, Μπαστιάνος, Βανκεβάι, Ζυγκερίδης.




http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !